Miercuri,
04.08.2021
Ploi Scurte
Acum
20°C

Ilie Nastase a fost parat la DNA si pentru organizarea Cupei Davis la Sibiu

Conducerea Federaţiei Române de Tenis a sesizat, miercuri, Direcţia Naţională Anticorupţie după ce a descoperit o serie de nereguli financiare în contabilitate în perioada 2001-2008, se arată într-un comunicat al FRT remis agenţiei MEDIAFAX.

"În urma verificărilor efectuate asupra actelor contabile din perioada 2001-2008, Federaţia Română de Tenis a identificat o serie de suspiciuni privind nereguli financiare. În acest sens, astăzi, 01.02.2012, Federaţia Română de Tenis a sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie", se menţionează în comunicat fără a oferi alte amănunte.

În perioada 2001-2008 la conducerea Federaţiei Române de Tenis s-a aflat Ilie Năstase. Acesta a demisionat din funcţia de preşedinte la 12 februarie 2008, după declanşarea scandalului legat de organizarea la Sibiu a meciului de Cupa Davis România - Franţa. Atunci, presa centrală a scris că federaţia ar fi "umflat" cheltuielile de organizare a întâlnirii din cadrul Grupei Mondiale a Cupei Davis.

De la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Tenis din 24 februarie 2009, Ilie Năstase s-a aflat într-un conflict permanent cu actualul preşedinte Ruxandra Dragomir.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

tenismeni sibieni

Acum 9 ani

ilie sa te pupe in .....dragomir cu rautatile ei
Raspunde

sportiv

Acum 9 ani

Nastase si Tiriac pentru ce au facut in lume ,reprezantand Romania ,era obligatoriu sa fie in fruntea federatiei romane de tenis pe vecie.Dragomir asta cu buzele ei subtiri sa-si gaseasca alt job de unde sa primeasca bani nemunciti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus