Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Cioaba ar fi multumit de guvern. Daca scade TVA-ul la alimente

Florin Cioabă, directorul Centrului Creștin al Romilor așteaptă cu nerăbdare intrarea în vigoare a propuneriiMinisteruli Agriculturii de scăderea TVA pentru alimentele de bază. ”Considerăm că adopterea cât mai rapidă a acestei propuneri ar fi benefică pentru populația care, în această perioadă de iarnă grea, face față tot mai greu cheltuielilor de zi cu zi și facturilor de întreținere tot mai mari. Scăderea prețului la alimente ar reprezenta o adevărată gură de oxigen pentru populația României”, susține Florin Cioabă într-un comunicat de presă. Centrul Creștin al Romilor anunță că sprijină în totalitate propunerea Ministrului Agriculturii. ”Considerăm că adoptarea de către Guvern a acestei propuneri ar conduce la o scădere a prețurilor la alimente și la reducerea evaziunii fiscale. Nu în ultimul rând, această măsură ar veni în spriinul populației cu venituri reduse care trăiește în prezent la limita suportabilității datorită prețurilor tot mai mari și a veniturilor tot mai mici”, se mai arartă în comunicat. Reducerea taxei pe valoarea adăugată la 10% în cazul produselor agro-alimentare nu reprezintă pentru Guvern o temă de discuţie în acest moment, a declarat însă joi, premierul Emil Boc.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

7 comentarii

parpanghel

Acum 10 ani

Autointitulatule mancata-s aia a ta sa ti-o mananc pleaca supusi lu\' inaltimea voastra de la PDL cu toate pungile voastre verzi ori portocalii ca pasarile calatoare spre Tanzania si Delta Nilului. Aules Baules nici Guta cu Nambar 1 \" Ca Basescu nu ne minte\" nu-i mai tine ca-i foame la puradei si cei 50 de bistari de la campanie sau dus mancata-s. Mor puradei mo de foame ca alocatiile ni-s taiate.
Raspunde

Sibian

Acum 10 ani

Nu sant admiratorul lui Voiculescu,(poate dimpotriva), dar acesta de trei ani spune ca TVA-ul la produsele de baza trebuie sa scada pentru a reduce evaziunea din domeniul alimentar. Nu va imaginati ca un sfert din pretul painii se duce la stat doar sub forma de TVA, iar un altul sub forma altor taxe indirecte. Brutariile de cartier merg in procent de 70% fara acte, pe la sate sa nu mai vorbim... la fel se intampla in carmangerii si legumicultura...
Raspunde

un sibian

Acum 10 ani

Corecta apreciere a sibianului , un adevar de necontestat nu stiu cei care sant ln masura sa faca ceva nu iau masuri . Vizavi de afirmatia ca a-ti fi de acord cu Voiculescu acest montru al politici romanesti a facut si el ceva valva cu ani ln urma vizavi de reducerea tva. ului dar totul era tam tam politic spera ca va mai creste ceva ln sondaje cu amarata de miscare populista s-au nu stiu cum i spune mai nou . Daca lntradevar i-ar fi pasat de oameni nu ar fi facut sute de milioane de euro din enrgia produsa de statul roman care trece prin contorul lui lnainte de ajunge la oameni . Haideti sa fim seriosi si sa vedem cine doreste cu adevarat revenirea acestei tari pe drumul cel bun .
Raspunde

un tigan

Acum 10 ani

Un tigan jegos acest cioaba ,,ciob\" care sa lmbogatit sub pretextul ca iar pasa de conationali lui .
Raspunde

protestatar

Acum 10 ani

Ce mizerie ordinara cu gargara lui bulibasu.Sunt satul de aparitiile lu luminatia sa ,bercea si alti pauni, care dau din ciocuri pina mai obtin finantari in numele etniei, pentru care nu fac absolut nimic.Nu ne spune umflatimea sa ce procent ia de la manglitorii si cersetorii din ieoropa, de la curvele ce umbla goale pe marginea drumurilor de frica sa nu fie omorite,de la cocalarii care dirijeaza traficul de stupefiante,de la cretinii care fura tot ce e metal chiar cu riscul deraierii unor trenuri.Sigur ca tace milc, iar daca cineva se leaga de ei sar ca arsi ca e ura de rasa,Si hopa sa trezit sa ciripeasca de t.v.a, acum. Dar cind sa majorat de ce ti-a tacut clontu mincatas? ca doar ai de iai sprijinit la halegeri a facut majorarea.Apoi despre tov ministru tabara care are 3 SALARII de la bugetul statului [de ministru, de parlamentar, si de prof universitar la o facultate finantata de la buget ] nu pot spune decit ca a mai fost ministru tot acolo si a facut varza in sistem.E un jnapan fara scrupule ce patroneaza un minister de unde agricultorii adevarati nu primesc nimic in afara de strimbe, iar jmecherii si desteptii iau subventii babane si acceseaza banii nerambursabili .Asa ca hai sictir cu cioaba si tabara si cu gargara lor.
Raspunde

UN CIOROI

Acum 10 ani

ACESTtigan ordinar ce traieste de pe urma noasta .MAI AI MEI nu va mai uitati in gura acestui mincinos de tigan vedeti ce faceti si datii cu retteveiul in cap puturosului de ciormalau pentru ca numai in minciuni ne tine javra
Raspunde

pastor vindecator

Acum 9 ani

Fratele ciorbete ,este santana tiganilor ,care este din neam de iuda
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus