Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
2°C

2000 de copii sunt asteptati la Festivalul Sportului Mediesean

2.000 de copii din Mediaş şi Ighişul Nou sunt așteptați la Mediaș la cea de-a treia ediţie a Festivalului Sportului Medieşean „Bucuria Mişcării”. Iniţiativa competiției i-a aparţinut deputatul Gheorghe Roman, iar concursurile se adresează de regulă elevilor din clasele I-VI. La ediția din acest an vor participa elevii de liceu din clasele a IX-a şi a X-a. „Ne-am întâlnit pentru a pune la punct a III-a ediţie a Festivalului Sportului Medieşean <>. Rolul acestei manifestări este acela de a oferi copiilor o alternativă la multele vicii care apar în ziua de astăzi. Îmi doresc ca şi de această dată să fie o participare mare, şi sunt convins că la sfârşitul acestei manifestări vom putea spune că a fost o reuşită” a declarat iniţiatorul manifestării, deputatul Gheorghe Roman.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus