Luni,
22.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Gheorghe Roman candidează pentru un nou mandat de primar la Mediaș

Gheorghe Roman candidează pentru un nou mandat de primar la Mediaș

Astăzi, 23 martie, la sediul Partidului Național Liberal, alături de echipa pe care o propune pentru funcțiile de consilieri locali și județeni, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de primar, președintele organizației PNL Mediaș, Gheorghe Roman.

„Dragi medieșeni, în urma dialogului pe care l-am avut în ultima perioadă cu mulți dintre dumneavoastră, în urma a consultărilor pe care le-am purtat cu reprezentanți ai cultelor religioase, ai instituțiilor de învățământ și de sănătate, ai mediului de afaceri, ai asociațiilor, fundațiilor și cluburilor sportive din oraș, am luat decizia de a candida pentru un nou mandat de primar al Municipiului Mediaș”, a declarat acesta. 

Gheorghe Roman transmite că a luat această decizie pentru a-și duce la bun sfârșit proiectele aflate în derulare și pe care le consideră importante pentru oraș. 

„Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați transmis mesaje de susținere și, în același timp, mulțumesc PNL Mediaș și Sibiu pentru ca au aprobat cu unanimitate de voturi candidatura mea pentru funcția de primar si a colegilor mei pentru funcțiile de consilieri locali și județeni.” a mai spus Gheorghe Roman, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Mediaș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Vivi Dragan

Acum 4 săptămâni

Ar fi fost bine sa candideze pentru altpartid nu pentru PSD galben

Raspunde

Sibianul

Acum 4 săptămâni

El e cel care a luat decizia de a desființa GAZ METAN MEDIAS. asa ca votați-l cu drag medieseni. Mai are de desființat și parcul central din Mediaș. Ca acum da bani la noua ACS MEDIAȘ e alta treaba. Vreo 600000 euro a primit clubul acum de la primărie.

Raspunde

Emil

Acum 4 săptămâni

Odata ce un primar a prins gustul spagii, foarte greu il mai dezveti. Majoritatea fac forme grave de sevraj daca se opresc.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus