Marţi,
19.10.2021
Cer Senin
Acum
14°C

Radu Negut: Lupta la retrogradare se va da intre echipele clasate acum pe ultimele sase locuri

Primul marcator al Voinței Sibiu în Liga I, Radu Neguț, spune că echipa alb-verde, care acum se află în cantonament în Antalya, va duce o luptă aprigă pentru evitarea retrogradării cu formațiile clasate pe locurile 13-18: Petrolul Ploiești(13), FCM Tg. Mureș(15), Sportul Studențesc(16), Concordia Chiajna(17), Dacia Mioveni(18).

Fotbalistul spune că echipa sibiană se pregătește atât fizic, cât și mental pentru returul Ligii I. „Muncim foarte mult, pentru a fi pregătiţi fizic şi mai ales mental pentru acest retur, care va fi unul de foc, cu siguranţă, şi la finalul căruia sperăm să reuşim să ne menţinem deasupra liniei. Ar fi o recompensă pe măsură pentru toată munca aceasta şi pentru suporteri, care ne-au fost alături la fiecare meci, acasă şi în deplasări”, a declarat Radu Neguț, pentru gsp.ro.

Ne luptăm cu echipele clasate pe ultimele șase locuri

Decarul speră să intre în planurile antrenorului Alex Pelici și, atunci când acest lucru se va întâmpla, spune că va da totul pentru a-și ajuta echipa. „Îmi doresc, în primul rând, să fiu sănătos şi să-mi ajut echipa de fiecare dată când se va apela la mine. Voi face totul pentru a fi pregătit cât mai bine, iar când domnul antrenor va considera că merit să fiu pe teren, voi face tot posibilul să îi răsplătesc încrederea acordată”.

Neguț consideră că lupta pentru evitarea retrogradării se va da între ultimele șase echipe ale campionatului. „Ne vom lupta cu toate echipele, meci de meci, pentru a aduna puncte. În ceea ce priveşte retrogradarea, cred că lupta va fi între echipele clasate acum pe ultimele șase locuri. Fiecare echipă a încercat să transfere ceea ce au considerat antrenorii şi conducerea că este nevoie. Vom vedea la final cine a fost mai inspirat la acest capitol, al transferurilor”, a mai spus Radu Neguț, pentru gsp.ro.

Închidem spațiile și blocăm adversarul

În Antalya, „alb-verzii” lucrează la îmbunătățirea eficacității pe faza de atac, dar nu neglijează nici faza defensivă, cea care a funcționat cel mai bine în turul campionatului. „Trebuie să ştiţi că, la Voinţa, apărare înseamnă toţi cei 11 jucători, nu doar cei 3 sau 5 din defensivă. Jocul nostru este unul bazat pe închiderea spaţiilor, blocarea adversarului şi valorificarea la maxim a fazelor fixe şi a celor de contraatac. Se lucrează mult pentru îmbunătăţirea eficacităţii şi pe faza de atac, precum v-am mai spus. Nu este uşor. Necunoscătorii spun că Voinţa nu a făcut transferuri, dar să ştiţi că, din vară şi până acum, sunt 15-16 jucători noi, aşa că este nevoie de timp. Important este să ne atingem obiectivul, adică să ne salvăm de la retrogradare”, a conchis Neguț, citat de gsp.ro.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus