Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Prelungirea selectiei pentru studentii si masteranzii care cauta un job in Germania

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, cu sprijinul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă prelungirea selecţiei pentru studenţii şi masteranzii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară. Dacizia a fost luată după ce din totalul de 150 de locuri disponibile s-au ocupat doar 54.

Posturile sunt pentru domenii precum cel hotelier, gastronomie, gastronomia de sistem (Mc’Donalds), agricultură şi curăţenie.

La selecţie pot participa studenţii şi masteranzii care urmează cursuri la zi, la o facultate de stat sau particulară acreditată conform legii, colegiu şi colegiu tehnic. Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană se desfăşoară în perioada 06- 22 februarie 2012, la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, str. Avalanşei, nr. 20-22, sector 4.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus