Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

Al doilea deces din cauza frigului

În ultimele 24 de ore, din cauza temperaturilor scăzute Sibiu, s-a înregistrat un caz din cauza hipotermiei. La solicitarea venită prin sistemul 112, un echipaj al ambulanţei S.M.U. a intervenit ieri pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex bărbătesc, în vârstă de aproximativ 29 de ani, căzută în stradă pe şoseaua  Alba Iulia, în municipiul Sibiu.

La sosirea echipajului S.M.U.R.D., bărbatul se afla în stop cardio-respirator neresuscitat. Victimei i s-au acordat manevre de resuscitare şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Sibiu.
Reprezentanții Inspectoratului pentru situații de urgență recomandă ca persoanele aflate în dificultate să beneficieze de serviciile sociale, la „Adăpostul de Noapte” din str. Piaţa Iancu de Hunedoara, nr. 8 şi la Asociaţia „ Breaking the wall”- „Casa Bună”, str. E.A. Bieltz, nr. 69, iar în cazul în care observă persoane care necesită îngrijiri medicale, suspecte de hipotermie, să anunţe imediat organele abilitate prin apelul unic de urgenţă 112.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

OLI

Acum 10 ani

Persoana decedata era cunoscuta in zona complex Alba-Iulia sub numele de Coco Jamboo victima a nepasarii autoritatilor statului !Dumnezeu sa-l ierte !
Raspunde

cip

Acum 10 ani

dumnezeu sa-l ierte...dar poate e mai bine asa pt saracul coco........
Raspunde

cata

Acum 10 ani

s-al ajutam s-al ducem acasa in dragasani la familia lui io am luat legatura cu familia lui hai sa ne unim
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

Dumnezeu sa-l ierte!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus