Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Apel umanitar: institutiile strang donatii pentru zonele calamitate

În  primul rând este nevoie de alimente şi articole de îmbrăcăminte, dar de mare folos vor fi şi lemnele de foc, cărbunii sau banii. Instituţia Prefectului Sibiu, alături de stația locală a postului de televiziune Realitatea TV au lansat un apel către toţi sibienii care pot şi vor să-şi ajute semenii greu încercaţi iarna aceasta de zăpezi şi viscol.

„Instituţia noastră lansează un apel umanitar către sibieni, persoane fizice şi juridice, în sprijinul conaţionalilor noştri din zonele calamitate, în urma ninsorilor şi viscolelor. Ajutoarele necesare constau în alimente neperisabile, apă minerală şi plată”, arată prefectul Horaţiu Răcuciu, în comunicatul remis de instituţia pe care o conduce.

Începând de astăzi, punctul de colectare este organizat în cadrul Academiei Forţelor Terestre (UM 01512), str. Revoluţiei 3-5, între orele 08-19. (contact: col. Bădălan Gheorghe, tel: 0740/055.158)

Persoanele fizice şi juridice dispuse să trimită în zonele calamitate lemne de foc vor anunţa Instituţia Prefectului Sibiu, la tel. : 0743/403.068 (d-l Dan Barbu).

foto: Mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Taietorul de lemne

Acum 12 ani

Statul roman nu are provizii pentru astfel de situatii? Se zvoneste ca...proviziile alimentare au fost epuizate in campania electorala (in pungile PDL-ului). De aceea nu e declarata starea de urgenta/necesitate, pentru ca s-ar afla ca de fapt au disparut proviziile pt. situatiile de urgenta?
Raspunde

csaba a

Acum 12 ani

romanii sa suge***la unguri in cazu asta ca sa nu le mai fie fuame.
Raspunde

Vasi

Acum 12 ani

Iar ti-ai uitat ceva,aveti o farmacie in sat?....daca da trebuie doar sa cauti reteta,sigur nu ti le va da fara asta!
Raspunde

ciobi ciobi

Acum 12 ani

Tu cred ca esti maso, te borat, altfel nu ai arata la toti cit esti de prostan. Si mai cred ca esti pretin, te ciobi, cu careva din udmr ca prea sari ca ars cind e vorba de putere si cascaval, tuva-n nara de spurcati.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus