Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

PDL strange donatii pentru sinistrati. PDL Sibiu, nu

 

PDL a anunţat, într-un comunicat semnat de preşedintele partidului, Emil Boc, demararea unei campanii naţionale de ajutorare a persoanelor sinistrate din zonele afectate de înzăpeziri, viscol şi ger, precum şi a persoanelor singure şi a celor fără adăpost. Democrat liberalii sibieni nu au anunțat încă dacă strâng sau nu donații, mai mult, în cadrul conferinței de presă de vineri nu s-a spus nimic legat de această posibilitate de ajutorare a românilor afectați de zăpadă. 
Potrivit comunicatului semnat de Emil Boc, în sediile judeţene ale PDL se organizează colectarea de alimente neperisabile, produse de necesitate imediată - precum pături, îmbrăcăminte - pentru persoanele sinistrate, ajutoare care pleacă "de urgenţă" în toate zonele afectate de fenomenele meteo extreme, cu deosebire în judeţele Vrancea şi Buzău. "Produsele colectate vor ajunge şi la persoanele care au nevoie de ajutor din judeţele unde se desfăşoară această campanie", se mai arată în comunicat, precizându-se că o parte din convoaie sunt deja în drum spre cele mai afectate judeţe, Buzău şi Vrancea.
În comunicat se mai arată că, "pentru toţi membrii PDL, solidaritatea este cuvântul de ordine".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Emil Boc

Vizualizari: 187

Comentarii

15 comentarii

lolek si bolek

Acum 12 ani

Dar FDGR strange donatii? La Sibiu FDGR este partidul la putere, dar niciodata nu a ajutat sinistratii.
Raspunde

Taietorul de lemne

Acum 12 ani

Sigur ca strange donatii, are o multime de proprietati pe care le inchiriaza pe bani frumosi. Donatiile nu sunt insa pentru romani.
Raspunde

X

Acum 12 ani

Dar voi doi?????Ati ajutat?
Raspunde

HOTII

Acum 12 ani

sa dati voi tot ce ati strans in frunte cu Ariton!!! Sa nu-si mai ia costume de 3000E si sa-i doneze sinistratilor. Va plimbati numai in S classuri... dupa ce ati taiat atata si ati luat pentru voi, tot noua ne cereti bani HUOO HOTILOR!
Raspunde

HOTII

Acum 12 ani

la tupeul lor, astia ce strang tin pentru ei sa dea in campanie. NU mai am incredere in niciun guvern de-al lor :))
Raspunde

csaba a

Acum 12 ani

romanii = cigany . afara din erdely ciganylor.
Raspunde

Dar PSD a trimis?

Acum 12 ani

???
Raspunde

Vasi

Acum 12 ani

Nu se pune problema de a\"ajuta\" pe cineva,daca STATUL,care este reprezentat de tinichele,ar fi reactionat cu minimum de bun simt si ar fi deblocat caile principale,oamenii si-ar fi facut carare spre ele......cand cararea pe care intentionezi s-o faci ajunge in no man\"s land,trebuie sa fii tampit sa te apuci de lucru!!
Raspunde

Vasi

Acum 12 ani

Si sa nu uit ,ciobi ia-ti tata medicamentele......ai sa te simti sigur mult mai bine!
Raspunde

ptr ciobu art 6

Acum 12 ani

mai asiaticule nu tia spus parintii ca voi mai santeti inca calare dinspre asia spre europa desi sintem in secolul xxi / voi toti nu aveti inca civilizatia in cap /vedeti focul sa descoperit de mult carnea se frige pe la noi nu se mananca calda cruda de sub sea prostilor.
Raspunde

pe fufa

Acum 12 ani

de boc de ce o mai aratati in poza din articolele voaste am crezut ca an scapat de kurve
Raspunde

lena

Acum 12 ani

dati ajutoare la sediile PD-L pun in pungi portocali si is fac campanie: Roberta deja a inceput
Raspunde

piri

Acum 12 ani

Abia astept sa vad pe cineva la sediul PDL Sibiu.In ultima luna de proteste,s-au ascuns.Dar nu-i tarziu niciodata.
Raspunde

@csaba

Acum 12 ani

bai coada de topor, din ardeal sa plece aia de-au venit pe cai mici din panonia, care-s mult mai tuciurii si la piele si la minte decit cei pe care i-au gasit aici. Regret ca trebuie sa-ti aduc aminte tie bombane ,sti ca vi se mai spune bozgori si nu intimplator . Esti prostul neamului.....vostru .
Raspunde

laly

Acum 12 ani

un gest umanitar trebuie facut...ca pdl anunta locatii unde se strang donatii asta e alta poveste...am fost si am lasat acolo ceva pt ca imi era in drum si au zis ca ei au deja strans din partea membrilor donatii pe care urmeaza sa le duca maine sau poimaine iar ce se va strange din partea persoanelor ce nu sunt membri sau simpatizanti vor fi duse separat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus