Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

PNL si PPDD anunta la randul lor ca strang ajutoare pentru sinistrati

 

După organizațiile județene ale PSD și PDL este rândul PNL și PPDD să anunțe că strâng ajutoare pentru românii aflați în localitățile ”inundate” cu zăpadă. 
PNL Sibiu îi invitã pe membrii şi pe ”oamenii de bine”, care nu au apucat să doneze la armată, PSD și PDL să aducă alimente (conserve, apă mineralã, etc.) şi produse de strictã nevoie (pături, medicamente, etc.) pentru persoanele aflate în dificultate din cauza zãpezii şi a gerului. Acestea pot fi aduse la sediul PNL Sibiu, de pe str. Fabricii, nr. 2, începând de marți 14.02.2012, pânã vineri 17.02.2012, între orele 10-16. 
Și Partidul Poporului Dan Diaconescu strânge alimente pentru românii afectai de zăpadă. ”Sperăm ca prin mobilizarea noastră să dăm încă o dată dovadă, că atunci când este nevoie de sprijin real, românii se pot mobiliza, pentru a-i ajuta pe cei aflați în nevoie”, susține PPDD Sibiu într-un comunicat de presă. Cei care vor să doneze alimente prin intermediul PPDD o pot face la adresa str. Justiției, nr. 24, între orele 10-20.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 206

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus