Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Selectie pentru 20 de locuri de munca in domeniul IT - Franta

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează selecţie pentru ocuparea a 10 posturi dezvoltator WEB PHP şi 10 dezvoltatori Java.

Solicitanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 28-35 de ani, cunoştinţe foarte bune de limba franceză şi o experienţă profesională de 4-5 ani. Angajarea se face pe durată nedeterminată, cu o perioadă de proba de 2 luni, care poate fi prelungită cu încă 2 luni. Salariul oferit este de 25.000-35.000 euro brut pe an, iar timpul de lucru este de 39 de ore pe săptămână.

Selecţia se va desfăşura în conformitate cu prevederile Acordului Bilateral încheiat de Romania cu Franţa privind schimbul de stagiari.

Persoanele interesate pot trimite CV-urile în format EUROPASS în limba franceză la adresa de e-mail : [email protected], până pe data de 15 februarie 2012. Detalii suplimentare se pot obtine de la AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus