Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
10°C

Sibienii au castigat si pierdut in aceeasi zi

Astăzi, Voinţa Sibiu a susţinut alte două meciuri de verificare, în Antalya, pe unul l-au câștigat, iar pe cel de-al doilea l-au pierdut la o diferență de trei goluri.

De la ora 15.00, „alb-verzii” au întâlnit pe FC Costuleni, locul 12 în prima divizie din Republica Moldova. Jucătorii lui Alex Pelici s-au impus cu scorul de 2-0 (0-0). Ambele goluri au fost marcate de Daniel Tătar.

Mijlocaşul a deschis scorul în minutul 62, din centrarea lui Neguţ. Tătar a primit un balon din banda stângă, în marginea careului mare, a făcut câţiva paşi şi, de la zece metri, l-a învins pe portarul echipei din Moldova cu un şut la colţul lung. Rezultatul final a fost stabilit tot de Daniel Tătar, cu un şut în vinclu, de la distanţă, când mai era un sfert de oră din meci.

Tehnicianul Alexandru Pelici a aliniat următoarea formulă de echipă: Zăvoi - Forika (Sg. Bar '46; C. Apostol '70), Tînc, Buican - C. Lungu (I. Olteanu '46), Cl. Bunea (C. Străuţ '46), Petrescu, Cosovanu (Tătar '46) - I. Popa, Zăgrean (R. Neguţ '46), Negruţ (Antohi '60).

Au pierdut cu 1-4

De la ora 17.30, sibienii au întâlnit liderul primului eşalon din Muntenegru, Buducnost Podgorica. CSU Voinţa a pierdut întâlnirea cu scorul de 4-1 (3-0). Unicul gol al sibienilor a fost reuşit în repriza secundă,, de Darko Lukanovic, acesta fructificând o pasă primită de la Cristi Cigan.

Alex Pelici a utilizat următoarea formulă de echipă: B. Miron - Sg. Bar, C. Apostol, N. Grigore (Tînc '61) - M. Burlacu, Beza, Dîlbea, Nicola - R. Miclea (M. Postolache '72), Lukanovic, Cigan. Nicolae Grigore a fost eliminat în minutul 61.

Echipa sibiană va reveni în ţară în cursul zilei de marţi, după 18 zile petrecute în Antalya.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus