Vineri,
27.01.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

Au inceput pregatirile pentru a II-a editie a festivalului “25 de ore de teatru non-stop"

Asociaţia Culturală “BIS”, va organiza, la Sibiu, în intervalul 24-25 martie, a doua ediţie a festivalului maraton “25 de ore de teatru non-stop”.

Acţiunea este un omagiu adus Zilei Mondiale a Teatrului, eveniment serbat pe întreg mapamondul din anul 1961, anul în care a fost iniţiat. Anul acesta, au confirmat participarea in cadrul acţiunii personalităţi de marcă ale scenei româneşti, precum Dan Puric şi Horaţiu Mălăele.

În data de 27 martie, ca o extensie a maratonului teatral, asociaţia “Bis” va prezenta un spectacol extraordinar cu Florin Piersic.

“Alături de mari nume ale scenei şi ale culturii româneşti, vom găzdui cele mai bune spectacole de teatru independent, tânăr. Cele mai în vogă creaţii teatrale româneşti tinere ale momentului vor fi cuprinse în programul festivalului nostru maraton”, spune Bogdan Sărătean, preşedintele Asociaţiei Culturale „BIS”.

Evenimentele se vor desfăşura în mai multe locaţii, fără întrerupere, din seara zilei de 24 martie, şi până în seara de 25 martie, şi vor exista două spectacole-extensie, în 26 şi în 27 martie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus