Joi,
23.09.2021
Innorat
Acum
9°C

Stefan Opris, noul director adjunct al Fiscului Sibiu. Cu imputernicire de la Blejnar

Șeful Administrației finanțelor publice pentru contribuabili mijlocii din cadrul DGFP Sibiu, Ștefan Opriș, a fost împuternicit de conducerea ANAF să preia funcția de director executiv adjunct al Fiscului sibian. Locul a rămas vacant în urma plecării lui Ioan Răceu în funcția de director al Direcției legislație din cadrul Ministerului Finanțelor.
Ștefan Opriș ”este împuternicit să exercite atribuțiile fincției publice începând cu data de 25 ianuarie 2012. Împuternicirea de coordonare pentru Activitatea de inspecție fiscală este dată prin ordin al președintelui ANAF (Sorin Blejnar – n.r.)”, se arată înt-un răspuns al DGFP Sibiu, pentru Turnul Sfatului.
La începutul acestui an, Ioan Răceu – până atunci director executiv adjunct al Direcției Generale a Finanțelor Publice Sibiu - a promovat concursul organizat de Ministerul Finanțelor pentru ocuparea postului de director al Direcției generale de legislație și reglementare în domeniul activelor statului.

Foto Direcția Generală a Finanțelor Publice Sibiu

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

succes

Acum 9 ani

dle opris va doresc viata lunga in finantele sibiene iar la tineretea d-voasta face-ti ordine ptr ca e haos mare mai ales la tva Bafta !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus