Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Decimati de accidentari

CSU Sibiu are o misiune aproape imposibilă mâine, în Sala Sporturilor din Mediaș. Pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp, Mediașul nu are nicio problemă de lot, are toți jucătorii valizi și poate alinia cea mai bună echipă în acest retur de campionat. La Sibiu, lucrurile stau tocmai invers. Patru jucători, dintre care doi vitali pentru rotația Sibiului au probleme de sănătate și e greu de crezut că vor putea juca la capacitate maximă. „Sunt multe probleme de sănătate în lot. Azi, cinci jucători nu s-au antrenat. Austin acuză probleme la umăr, are o problemă la tendon. Riley a făcut acum trei zile o entorsă de metatarsian, nu s-a antrenat, a încercat puțin ieri dar nu a putut să facă efort. Pe lângă ei, nici Andrei (n.r. Lefter) nu s-a antrenat astăzi iar Sorin Răducan are și el probleme cu genunchiul”, a declarat Horațiu Floca, directorul sportiv al echipei CSU Sibiu. În această situație, Cătălin Vulc va fi nevoit să aștepte până la ora partidei pentru a stabili dacă se va baza pe cei doi, Austin și Riley, sau va încerca să experimenteze cu Tasic și Funn în locul celor doi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus