Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Il Messagero: ultimul martor in dosarul Mailat a fost asasinat

Publicația italiană ”Il Messagero” scrie în ediția electronică de astăzi că ultimul mator cheie în procesul privind uciderea Giovannei Reggiani tocmai ce a fost găsit mort, chiar în ziua în care trebuia să se prezinte pentru a oferi mai multe detalii procurorilor. Vasile Neamțu, vărul lui Romulus Mailat, a avut parte de o moarte violentă.

”Este o moarte ciudată, aceea a lui Vasile. Atât din punct de vedere a circumstanțelor în care a avut loc cât și din punct devedere a reprecusiunilor pe care le va avea asupra cazului în care Romulus Mailat și complicii săi au atacat și ucis cu bestialitate o femeie ce se întorcea acasă. Vasile era vărul lui Mailat, dar și fiul Emiliei, martorul care în dimineața de după teribilul viol a permis Poliției să-l captureze pe Mailat”, scrie Il Messagero.

De menționat faptul că Romulus Mailat este cel care încă de la începutul procesului l-a acuzat voalat pe Vasile Neamțu că el ar fi fost creierul și autorul crimei din seara zilei de 30 octombrie 2007. În plus, moartea lui Vasile va avea urmări serioase asupra achetei procurorilor romani, care încercau acum să afle care au fost complicii lui Romulus Mailat. Se pare că nici nu vor mai afla.

În acest caz sibianul Romulus Mailat este singura persoană judecată și acuzată până în prezent. În luna octombrie a anului 2008 Mailat a fost acuzat de omor deosebit de grav, tâlhărie şi agresiune sexuală, fiind condamnat la 29 de ani de închisoare. Avocatul acuzării ceruse închisoare pe viață.

Foto: La Repubblica.it

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Romica Puchea

Acum 11 ani

Eo votez pe Johanis ca asea vrea muschiu meu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus