Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Saptamana carnavalurilor

 

Sibienii își scot de la naftalină costumele de supereroi pentru două carnavaluri ce vor avea loc la distanță de o săptămână unul de altul. Primul carnaval va avea loc sâmbătă, 25 februarie, la Arena Platoș. Carnavalul începe la ora 17. Instalațiile de nocturnă vor funcționa mai mult decât deobicei. Lumina se va stinge doar la ora 24, iar între orele 22 și 24 se va schia gratuit. Iar unul dintre schiorii sau snowboarderii costumați vor putea câștiga o excursie la schi în Franța, în cadrul unei tombole. „Ne așteptăm să avem mulți participanți și costume care mai de care mai trăznite. Cu siguranță va fi un eveniment cu „culoare”, spune Cristina Badiu, PR manager la Arena Platoș.

Săptămâna viitoare, carnavalul se mută în Tabăra școlară de la Cisnădioara. Acolo, Clubul de Turism Montan „Amicii Munților” și Casa de Cultură a Sindicatelor organizează un carnaval prin care se sărbătorește venirea primăverii. Carnavalul va dura două zile, în 3 și 4 martie. „Din programul pregătit nu vor lipsi concursurile pentru cea mai reuşită mască, dans şi karaoke.Participanţii vor avea parte şi de alte surprize, iar cele mai inspirate măști și cele mai bine interpretate personaje vor fi premiate”, spun Amicii Munților.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus