Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Victorie fara emotii. CSS Sibiu – CSS Drobeta Turnu Severin: 40-21

Handbaliștii Clubului Sportiv Școlar din Sibiu au învins, astăzi, fără drept de apel, echipa similară din Drobeta Turnu Severin, în cadrul etapei a XII-a a Campionatului Național de Juniori I, cu scorul final de 40-21.

CSȘ Sibiu și-a impus jocul încă de la începutul partidei, reușind să intre la pauză cu o diferență de 13 goluri(22-9). Golgeterii echipei sibiene au fost Răzvan Barbu, cu nouă reușite, și Liviu Banea, cu șase goluri. Banea a fost și handbalistul care a înscris punctul de 40, când se înregistra și cea mai mare diferență de scor(40-18).

Cu victoria de pe teren propriu, sibienii își fortifică poziția a doua a seriei D, cu 18 puncte, și așteaptă începutul lunii martie pentru o nouă partidă în campionat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus