Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Victorie previzibila cu Miercurea Ciuc

Sibienii au câștigat la pas meciul cu BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, disputat sâmbătă, în Sala Transilvania, scor 118-101. Fără Riley, menajat pentru meciurile cu Rovinari și Craiova, sibienii l-au trecut pe foaia de joc pe William Funn, fundașul transferat în pauza competițională reușind 16 puncte, 6 recuperări și 8 pase decisive în 33 de minute de joc. Sibienii au pierdut primul sfert însă au recuperat diferența și s-au impus la conducerea jocului în sfertul secund, când au înscris 38 de puncte și au primit doar 10. Cu o asemenea diferență, sibienii au luat piciorul de pe pedală în sfertul trei, câștigat de ciucani cu 26-18. Secvența finală avea să fie una în care defensivele nu au mai contat, sibienii marcând 37 de puncte iar ciucanii 38. Partida se încheie cu 118-101 iar Sibiul intră în confruntările din Oltenia cu un bilanț de 12 victorii și 8 înfrângeri. Nikita Khartchenkov a fost cel mai prolific jucător al sibienilor în meciul cu Miercurea Ciuc, cu 40 de puncte marcate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus