Luni,
15.08.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Liber la martisoare in centrul Sibiului

Bulevardul Nicolae Bălcescu s-a colorat luni, 27 februarie, când peste 300 de comercianţi şi-au instalat tarabele cu mărţişoare, flori, bijuterii şi jucării de pluş.

Mărţişoarele multicolare au preţuri variate, de la 1 leu cel mai ieftin mărţişor din plastic, până la 50 de lei cel mai scump un mărţişor-bijuterie, confecţionat din aur sau din argint.

“Eu vând pentru nişte prieteni din Timişoara care se ocupă cu confecţionarea lor. Noi avem pe tarabă doar produse handmade, iar sibienii par să fie interesaţi de măţişoarele noastre. Nici preţurile nu sunt exagerate, de la 4 lei cel mai ieftin, până la 10 lei cel mai scump”, spune comerciantul Sergiu Oltean.

Şi anul acesta pe Nicolae Bălcescu se găsesc mărţişoare de ceramică, sticlă, lemn, platic, argint şi chiar din materiale textile. Vânzătorii spun că primii clienţi înclină spre produsele care păstrează elementele specifice mărţişorului, cum sunt hornarul, mămăruţa şi trifoiul cu patru foi.

“Preţurile sunt pentru toată lumea, pot cumpăra şi cei care caută ceva simplu şi cei care vor ceva deosebit. Eu am cumpărat patru mărţişoare pentru colegele de camără şi am ales produse handmade cu mămăruţe şi flori”, spune unul dintre cumpărători.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus