Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Marius Lacatus, antrenor FCM Tg. Mures: Suntem obligati sa jucam la victorie cu Vointa Sibiu

În conferinţa de presă de astăzi, de la stadionul Trans-Sil, antrenorul principal al formației FCM Tg. Mureș, Marius Lăcătuş, a spus că elevii săi sunt obligați să joace la victorie în partida de duminică, din etapa a XX-a, împotriva celor de la Voinţa Sibiu.

Lăcătuș consideră că sibienii constituie un grup omogen. „Este un meci foarte important pentru noi. Întâlnim o echipă incomodă, care nu are neapărat vedete, dar formează un grup omogen. Pentru noi este deosebit de importantă victoria. Sper ca jucătorii să înţeleagă cât de nevoie avem de cele 3 puncte. Eu sunt optimist şi am mare încredere în jucătorii pe care îi am la dispoziţie, că vor face tot posibilul pentru victorie. Nu trebuie să ne gândim doar la faza de atac. Sibiul joacă foarte bine pe contraatac, nu trebuie să avem însă surprize neplăcute, trebuie să ne luăm toate măsurile. Dar, suntem obligaţi să jucăm la victorie. Sunt sigur că şi publicul va fi alături de noi în număr mare, iar în cazul unor rezulte bune publicul va veni în număr şi mai mare”, a declarat Marius Lăcătuș, citat de site-ul official al mureșenilor.

Pentru jocul cu Voința, Marius Lăcătuș nu se poate baza pe suspendatul Pădureţu și accidentații Vasilache, D. Matei şi Topic.

FCM Tg. Mureș - Voința Sibiu se joacă duminică, de la ora 17.00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 196

Comentarii

1 comentarii

sibian

Acum 12 ani

Sa dea Dumnezeu sa scoateti un rezultat bun...Doamne ajuta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus