Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Mesaj de 8 Martie de la PSD Sibiu: sa fiti vesele si iubite!

 

PSD Sibiu a împărțit flori sibiencelor cu ocazia zilei de 8 Martie. Florile au fost împărțite in câteva cartiere din municipiul Sibiu, iar întreaga acţiune s-a dorit a fi un semn de respect şi apreciere. “Azi vreau să urez tuturor doamnelor şi domnişoarelor, aşa cum ar trebui sa primească zilnic pentru ca sunt extraordinare in tot ceea ce fac, un sincer La mulți ani! De asemenea vă doresc să fiţi sănătoase, să fiţi vesele, să fiţi iubite şi să puteţi să treceţi intotdeauna cu capul sus şi cu un zâmbet peste orice hop v-ar pune viața în cale”, a declarat Marin Horaţiu preşedintele Organizaţiei Municipale TSD Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 287

Comentarii

16 comentarii

sile

Acum 12 ani

la psd se poarta caci voi la simpozioane va mai f ...intre voi deci iubiti sexul opus
Raspunde

Pt sile

Acum 12 ani

Esti o javra portocalie
Raspunde

ha ha ha

Acum 12 ani

pe langa dinozaurul de iliescu mai sunt aricii astia din poza cu politica la psd?.......te asta pe matale cand vezi ce adunaturi
Raspunde

ULOS

Acum 12 ani

Frumoasa initiativa ... pacat de PSD-ul de condus de de oameni patetici , jalnici.
Raspunde

ram papa pam

Acum 12 ani

Nu mai bine ne scutiti de \"articolele\" acestea gretoase? I.L.Caragiale sa ii judece.
Raspunde

IZDOS

Acum 12 ani

Caragiale sa ii judece si io sa ma pish in ei cu urina.
Raspunde

Caragiale

Acum 12 ani

Va meditati soarta voastraaaaaaaa
Raspunde

VESELE DE CE

Acum 12 ani

NU AVEM MOTIVE IN ACTUALA SITUATIE IN CARE NE AFLAM 1.SALARII SLABE 2. LOCURI DE MUNCA PUTINE 3.TAXE SI IMPOZITE MARI 4.SANATATEA F .SLABA 5. ALIMENTATIA LASA DE DORIT 6.MEDICAMENTE SCUMPE 7.SUBVENTI LA CALDURA IOC LA TOATE ASTEA O CONDUCERE A STATULUI SUBMEDRIOCA DE CE SA FIM VESELE CU IUBIREA TI SE MAI SCOALA ? LA ATITA NECAZ LA ASA URARE DIN TITLUL ARTICOLULUI RASPUNDEM CU ACEASI SFIDADOARE URARE///NE PISHAM PE VOI SINTETI NISTE BOI NU CONTEAZA CULOAREA POLITICA
Raspunde

nicu

Acum 12 ani

sunteti jalnici mai baieti va-ti vacut de *** ne cumparati iar cu bombonele la munca nu la chiul
Raspunde

mela

Acum 12 ani

daca nu ar fi niste chiulangii gestul ar fi fost mult mai frumos
Raspunde

Vasi

Acum 12 ani

Trebuia sa i le pastrati lu\' TATUCA,ca maine aveti nevoie de ele......ziua aia va fi ca 1 Decembrie pentru Romania....
Raspunde

O femeie stupefiata

Acum 12 ani

Un gest frumos dar din pacate exista acele scursuri pdliste platite, care in loc sa se urineze in baie sau eventual pe ei isi fac prezenta pe aceste site-uri.
Raspunde

anca

Acum 12 ani

Iubite chiar si de pesedei?
Raspunde

lola

Acum 12 ani

gestul e frumos pacat ca e umbrit de gestul seniorilor de a sta pe banii nostri in greva
Raspunde

Alexandru

Acum 12 ani

multi sunt PDL-istii astia, ca furnicile, actiunea tsd chiar e de salutat, pdl-ul se oftica pentru ca daca ar fi iesit ei in strada probabil ar fi fost linsati. Eu am inteles din acest articol ca PSD-ul iubeste si onoreaza FEMEIA spre deosebire de liderul lor TRAIAN BASESCU care nu stie sa se comporte cu propia nevasta ce sa mai vorbim de alte doamne. Si cu asta inchei, se pare ca multa lume este deranjata de greva parlamentara a opozitiei care defapt prin acest protest nu mai inghit mizerile actualei puteri, uitati cati bani a furat Traian Basescu si \"gasca\" lui in ultimii 7 ani ? Un exemplu scurt, concret si recent UNDE SUNT BANII DE DEZAPEZIRE, UNDE SUNT UTILAJELE PERFORMANTE, nu basculantele folosite in constructii ?
Raspunde

lasati netul si iesiti in strada

Acum 12 ani

ca pe net nu schimbati nimic fraieilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus