Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Merghindeal si Pauca au intrat si in zona de acoperire Orange

Operatorul de telefonie mobilă Orange anunță că a ajuns la un grad de acoperire de 98,98%, pe teritoriul județului Sibiu, după ce a extins rețeaua și pe alte șase localități: Lazaret, Merghindeal, Păuca, Pelişor, Porumbacu de Jos şi Racoviţa.
În aceste zone nou acoperite, Orange oferă atât servicii de voce, cât și de date. În afară de SMS-uri, rețeaua Orange asigură navigarea pe internet la viteze EDGE.
„Odată cu adăugarea acestor șase localităţi, 98,98% din populaţia judeţului Sibiu are acces la serviciile de telefonie mobilă. Vom continua în anii următori să investim în acoperirea 2G şi 3G, în special în zonele rurale”, a declarat Mădălina Suceveanu, Chief Technology Officer, Orange România, într-un comunicat remis Turnul Sfatului.
În județul Sibiu, Orange România are o rețea de distribuție formată din trei Orange shop-uri, cinci Orange store-uri şi ”numeroase alte puncte de vânzare”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

un sibian

Acum 12 ani

in Amnas semnalul este sub 50% asa ca ....
Raspunde

una

Acum 12 ani

Vodaphone are acoperire pe toata Valea Hartibaciului de ceva timp...Orange-ul e portocaliu ca si pdl-ul, numai unde au ei interes, in rest in Daia e jale, mai departe nici nu are rost sa vb, ca-n reclama cu be-he-he intinzi tel sa prinzi o frantura de semnal!
Raspunde

@una cu IP 188.24.194.65

Acum 12 ani

dupa IP-ul tau rezulta ca esti retardata. si mai nasol este faptul ca mai ai doua-trei zile de trait.
Raspunde

Pt 3

Acum 12 ani

Pt exit router-u de mai sus, amice te pripesti, vezi aplica-ti graba numai online, alfel o sa primesti ejecturi cum dai rateuri. Apoi din ciclul we\'re in this shit toghezar, de-ti dai ochelarii de cal - jos - o sa vezi o culoare mai neagra decat vezi acum!
Raspunde

Pauca sat politienesc!

Acum 12 ani

Maine la 20:00 la fantana din Piata Mare . Mars pentru semnalul orange din Pauca. Ba nu , pentru Rosia Montana. Stai, de fapt era pentru Stiinta. Sunt asteptati si fanii Whitney Houston,Amy Winhouse , Kurt Cobain etc Haos . Veniti cu laptopurile , in cea mai mare parte a timpului o sa stam pe facebook. Avanti hipsteri!
Raspunde

florinSB

Acum 12 ani

Pe cind semnal orange la MIHAILENI?
Raspunde

MIHAILENI

Acum 12 ani

Mihaileniul este 1,02% ramasi din populatia judetului Sibiu fara acces la acoperire, pe harta Orange-ului :)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus