Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
0°C

Trupa sibiana Guilty Lemon a fost invitata la Bucuresti, la Gala Premiilor de Jazz

Cea de-a 9-a ediţie a Galei Premiiilor de Jazz, decernate de Fundaţia Muzza, va avea loc pe 6 aprilie, de la ora 19.30, la Godot Cafe-Teatru din Centrul Vechi al Bucureştiului, fiind dedicată celebrului muzician Johnny Răducanu, informează un comunicat.

Gala Premiilor de Jazz - Premiile Muzza, cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical, este organizată de Fundaţia Muzza, în colaborare cu Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional şi Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România.

Evenimentul, realizat de muzicologul Alexandru Şipa, va fi prezentat de Anca Romeci şi dedicat lui Johnny Răducanu, care a încetat din viaţă în 2011.

Ediţia din acest an îi are ca invitaţi, printre alţii, pe cunoscuţii muzicieni Jancsy Korossy, în vârstă de 85 de ani (premiul de excelenţă), Nicolas Simion, Luiza Zan, Florin Răducanu, pe tinerii Alex Pădureanu, Toma Dimitriu şi Al Baroc, laureaţi ai unor recente concursuri, reputaţii interpreţi de blues Vali "Sir" Blues Răcilă şi Raul Kuşak şi formaţii, revelaţiile Guilty Lemon din Sibiu şi Marius Pop&M Theory.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Joseph Zawinul

Acum 10 ani

Bravo, gagimanilor!
Raspunde

Joseph Zawinul

Acum 10 ani

Da\' măi Fane Dobre, să ştii că Marius Popp e o revelaţie cam fîsîită că e la vârsta senectuţii, aşa că poate fi cel mult o...relevaţie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus