Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
18°C

PDL Sibiu: fara verzi si UNPR!

Democrat liberalii sibieni nu vor să colaboreze și să susțina candidații UNPR la alegerile locale din 10 iunie. Liderii PDL Sibiu au ajuns la concluzia că UNPR nu îi poate ajuta cu nimic la viitoarele alegeri. ”Uite la noi în Sibiu, cu cine să te unești? Chiar eu am luat cuvântul în ședință și am zis: ”mă fraților, eu sunt de acord să mă unesc cu cineva care să mă ajute, dar cu cine? Verzii? Câți îs, doi. UNPR? Doi. Păi pentru ăștia ce rost are?” Asta e. Și al doilea lucru: să-ți schimbi sigla, culoarea, bulversezi lumea. De bine, de rău, sunt în localități și pe stradă oameni care sunt mulțumiți de guvernare și sunt mulți d-ăștia”, a declarat într-un interviu acrodat pentru Turnul Sfatului, democrat-liberalul Nicolae Nan.

Președintele PDL, Emil Boc a anunțat că PDL va semna un protocol cu UNPR pentru alegerile locale însă mai multe organizații din teritoriu au anunțat că nu accepta colaborarea la nivel local. Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat pentru Hotnews.ro că partidul va lăsa mâna liberă organizațiilor privind constituirea de alianțe în teritoriu, iar protocolul cu UNPR va cuprinde reguli generale de colaborare și nu va fi obligatoriu. "Vom discuta luni în ședința conducerii PDL bazele protocolului de colaboare cu UNPR. Se vor stabili reguli generale pentru că aveam organizații care nu sunt de acord cu o colaborare cu UNPR la nivel local. Protocolul nu este obligatoriu, iar liderii din teritoriu au liberatea să facă alianțe cu cine doresc: PNȚCD, PER, UNPR" , a explicat Ioan Oltean.
Inițial, democrat liberalii au declarat că vor face împreună cu UNPR un protocol la nivel național. Președintele PDL, Emil Boc a declarat pe 4 martie, la finalul ședinței Colegiului Director, că s-a decis "să încheie un protocol de colaborare cu UNPR, nu alianță electorală, fiind mandatată conducerea partidului să finalizeze acest protocol".

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

all4all

Acum 10 ani

PDL-ul poate face si singur treaba buna asa cum a facut pana acum!!!asa ca nu e nici o pierdere...
Raspunde

lola

Acum 10 ani

La un calcul simplu matematic au dreptate, pt ce sa faci aliante care aduc dupa ele numa un compromis fara vrun beneficiu pt nimeni
Raspunde

Vasi

Acum 10 ani

@1 si 2.....ce faceti,ba?.....va plictisiti?.....pedeleu poate face si singur treaba pe care a facut-o PCR-ul!!!!.......pedeleu nu face calcul decat spagii,in mod sigur este simplu,ca n-o fi vreo integrala......in ceea ce priveste aliantele,se vor alia si cu dracu in peroana daca asta le mai tine putin osul in gura.......LA PUSCARIEEEEE!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus