Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Monitoare cu touchscreen si aplicatii performante pentru somerii sibieni

Astăzi a fost deschis la Sibiu centrul de tip self-service, din cadrul proiectului PROSelf "Organizarea activităţilor de informare şi publicitate".

Centrele, de care vor beneficia toţi sibienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă, au fost dotate cu mobilier şi cu echipamente IT – imprimante, LCD-uri, calculatoare, monitoare cu touchscreen, conctate la baza de date naţională SIANOFM.

18.500 lei de lei au fost investiţi în cele 47 de centre înfiinţate la nivelul agenţiilor de ocupare a forţei de muncă din reşedinţele de judeţ şi din cele şase sectoare ale capitalei.

„Proiectul PROSELF „Promovarea serviciilot de top SELF-service” a fost contractat de către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă în 2009 şi în prezent se află în anul trei de implementare. Acum centreele sunt finalizate şi sunt lansate simultan în toată ţara”, spune Mircea Dorin Creţu, directorul AJOFM Sibiu.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă modernizarea şi flexibilizarea sistemului de furnizarea a serviciilor publice de ocupare, iar obiectivul specific îl reprezintă implementarea serviciilor de tip self-service.

Centrele oferă posibilitatea efectuării mai multor aplicaţii: declaraţii infochiosc, LMV infochiosc, afişare electronică şi viză electronică.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

hmmm

Acum 12 ani

se poate cu o adresa? multumesc
Raspunde

@hmmm

Acum 12 ani

Str. Capu Pu|ii nr.7, cum intri pe dreapta.
Raspunde

Andrey

Acum 12 ani

18.500 lei? :O cred k e vorba de 18,5 milioane de lei...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus