Miercuri,
29.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Meci usor pentru Gaz Metan

Gaz Metan Mediaș are un nou meci ușor în campionat, după cel disputat împotriva Universității Craiova, în meciul restant jucat miercuri. Medieșenii vor face o deplasare la Giurgiu, drum mai greu decât meciul în sine. Giurgiuvenii nu mai pot schimba nimic în clasament, pentru ei, partida fiind fără miză. Singura tresărire de orgoliu a echipei din Giurgiu s-a consumat în partida cu BC Timișoara, una dintre surprizele campionatului, ocupanta locului I pierzând meciul disputat în orașul de pe malul Dunării. Medieșenii nu par însă intimidați de victoria împotriva Timișoarei. „Dacă ne uităm în clasament meciul pare ușor, dar toate meciurile sunt grele. Au bătut Timișoara, au jucat bine cu Rovinari și cu Pitești. Trebuie să fim foarte atenți și hotărâți și să nu le dăm nicio șansă de la început”, spune Dan Popa, secundul echipei din Mediaș. Meciul este programat să se joace sâmbătă, de la ora 18. De la Gaz Metan va lipsi Tudor Dumitrescu în timp ce giurgiuvenii nu se vor putea baza pe americanul Ray Kraemer.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus