Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Functionarii publici din centrul tarii s-au reunit la Medias

În perioada 5-6 aprilie s-a desfăşurat la Mediaş seminarul ”Carieră şi etică în funcţia publică”. Manifestarea care a reunit la aceeaşi masă funcţionari publici din 6 judeţe a fost organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în premieră într-un oraş nereşedinţă de judeţ. Invitaţii speciali la acest eveniment au fost primarul Teodor Neamţu şi prefectul judeţului Sibiu, Horaţiu Răcuciu.

Modificarea statutului funcţionarilor publici, deficitul de personal cu care se confruntă în momentul de faţă sistemul românesc şi aplicarea legii unice a salarizării sunt cele mai importante aspecte care sunt abordate în cadrul acestor seminarii.

„În prezent Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publice are un rol pro activ şi vine în întâmpinarea administraţiilor locale organizând evenimente în teritoriu şi încercând să descentralizeze cât mai mult din procesul de recrutare”, a declarat Cristian Roman, vicepreşedintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din România.

„Este foarte important ca funcţionarii publici să-i cunoască pe cei care lucrează la ANFP datorită numărului mare de probleme cu care ne confruntăm în teritoriu şi este foarte bine să se stabilească un contact între părţi”, a declarat Horaţiu Răcuciu, prefectul judeţului Sibiu.

„Este pentru prima dată când ANFP organizează acest seminar într-un oraş nereşedinţă de judeţ şi eu cred că este un început pentru că ne-am oferit să mai organizăm asemenea evenimente. Este important să stăm la aceeaşi masă şi să găsim cele mai bune soluţii pentru problemele cu care ne confruntăm”, a declarat primarul Teodor Neamţu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Maria

Acum 10 ani

Asta arata nivelul imaginii acestui om Teodor Neamtu. Asta inseamna recunoasterea publica a seriozitatii si a calitatilor acestui om. De aceea sunt convins ca acest om va ramane primarul orasului Medias. Teodor Neamtu un om serios cu proiecte serioase pentru oras.
Raspunde

luca

Acum 10 ani

Un lucru pozitiv pt orasul nostru, ma bucur sa vad ca primarul isi da silinta sa intruneasca cat mai multe evenimente de acest gen la noi. Felicitari!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus