Joi,
06.10.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Presedintele Parlamentului landului Hessa supravegheaza de la distanta alegerile locale

Norbert Kartmann, preşedintele Parlamentului landului Hessa, Germania, s-a declarat marți, în cadrul unei conferințe de presă, interesat de alegerile locale din România. „Aş dori să mă informez cu ce se întâmplă în perioada alegerilor locale dar nu ofer prognoze şi nici estimări, acelea mi le notez şi le păstrez pentru mine", a declarat Kartmann. 

Preşedintele Parlamentului landului Hessa, se află într-o vizită de două zile în România, timp insuficient însă pentru a se reculege la mormintele bunicilor săi, din satul Ațel. Kartmann a avut marți dimineaţă o discuţie cu primarul Sibiului, Klaus Johannis, iar apoi cu episcopul Bisericii Evanghelice CA Sibiu, Reinhart Guib, cu care a discutat despre colaborarea dintre bisericile evanghelice a celor două state. Miercuri, preşedintele Parlamentului landului Hessa are programate mai multe întâlniri la Bucureşti cu membrii guvernului şi cu conducerea Senatului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

sibian

Acum 10 ani

Cred totusi ca este vorba despre presedintele parlamentului landului Hessen din Republica Federala Germania.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus