Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Rares Macrea este noul prefect al judetului Sibiu

Guvernul României l-a demis astăzi din funcție pe prefectul județului Sibiu, Horațiu  Răcuciu (foto stânga), numindu-l în locul lui, cu caracter temporar, pe Rareș Macrea (foto dreapta).

”Încetează exercitarea, cu caracter temporar, a funcţiei publice de prefect al judeţului Sibiu de către domnul Răcuciu Horaţiu-Dumitru; Exercită, cu caracter temporar, funcţia publică de prefect al judeţului Sibiu domnul Macrea Rareş. Domnul Macrea a exercitat temporar, în perioada 2009-2011 funcţia publică de subprefect al judeţului Sibiu”, se arată într-un comunicat de presă remis în urmă cu câteva minute de Guvern. 

Conform informațiilor neoficiale venite din partea partidelor politice, se pare că Horațiu Răcuciu va candida din parte PDL pentru funcția de primar al orașului Săliște. Contactat de Turnul Sfatului pentru a comenta acest zvon, deputatul  PDL Cornel Știbeț, declara înainte de Paște că ”se discută toate variantele”.

Până în acest moment Horațiu Răcuciu nu a făcut niciun fel de declarații referitoare la o eventuală implicare a sa în campania electorală. Răcuciu a mai lucrat în cadrul primăriei Săliște în perioada 2002 - 2006 fiind secretar al primăriei.

Noul prefect al județului Sibiu, Rareș Macrea, a deținut funcția de subprefect până în data de 14 septembrie 2011, fiind înlocuit cu actualul subprefect, Constantin Morar .

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

12 comentarii

coleg

Acum 11 ani

Bafta amandurora! Sunt suficient de experimentati si totodata inca tineri ca sa dea tot cei mai bun in ceea ce si-au asumat si propus sa faca!
Raspunde

mema

Acum 11 ani

La PD-L e sezonul de\" rotatie a cadrelor\" spre O absolut...
Raspunde

pedelica

Acum 11 ani

Tineri nelinistiti si pe post de pioni !Nebunii si regii sunt altii !
Raspunde

lola

Acum 11 ani

ca persoane si activitate profesionala amandoi au deprins experienta in administratia publica si sunt si tineri ceea ce ma bucura sincer...ce vor face de acum incolo e alegerea lor
Raspunde

ptr. pedelica

Acum 11 ani

Nici originala nici corecta remarca d-voastra. Preluati ce ati auzit la altii fara sa treceti printr-un filtru al adevarului ceea ce spuneti . Pionul poate deveni muulte, chiar si regina!
Raspunde

pcr

Acum 11 ani

succes la primaria Saliste :) sa fim seriosi Banciu rade tot. apropo tot cu stirbet defilati la consiliul judetean? ariton n-are sanse si nu vrea sa se faca de c..t, asa cum a fost ministru?
Raspunde

este?

Acum 11 ani

in poza avem cinci puscariabili.
Raspunde

Geo

Acum 11 ani

Succes!
Raspunde

săliţtean

Acum 11 ani

Răcuciule du-te la benzinărie ,că te ai făcut de rahat şi ca prefect, te-ai purtat ca un necioplit fără caracter şi cei 7 ani de acasă.La primărie nu ai loc sau vrei să mai faci nişte acte în creion cum făceai ca secretar. A apropoooooooo o iei pe Stela stretean ,baba atomică falsificatoare de acte şi comunistă convinsă cu tine la Sălişte. i ao fraiere că ea te a făcut varză şi de tot căc....tul.
Raspunde

leo

Acum 11 ani

Speram sa depuna toate eforturile pentru a dovedi contrariul celor care nu au incredere in el acum!
Raspunde

salistean

Acum 11 ani

ce cauta popa in poza???
Raspunde

Jaco

Acum 11 ani

#11 Exact asta am vrut si eu sa intreb. As mai adauga, ce cauta popa si chelneru\'?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus