Duminică,
05.02.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

Gradinar anunta finalul unei ere: se inchide Energie Termica

Din trimestrul patru al acestui an, o dată cu finalizarea lucrărilor la infrastructura din Cartierul Tineretului, misiunea societății Energie Termică SA se va încheia, a anunțat directorul general al societății, Ilie Grădinar (foto).
Societatea care distribuia, în trecut, agent termic pentru întregul municipiu mai are acum puțin peste 200 de apartamente la care livrează căldura și apa caldă. Cele mai substanțiale venituri ale societății la care unic acționar este Consiliul Local Sibiu erau asigurate de lucrările de infrastructură pe care s-a orientat în ultimii ani.
Citiți mai multe despre viitorul punct final al Energie Termică în ediția de luni a ziarului Turnul Sfatului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Pailac

Acum 10 ani

gata cu skode la comanda cu televizor in ele...
Raspunde

locatar zona Dioda

Acum 10 ani

Si-a vandut toate terenuriel fostelor centrale si acum se poate apuca de construit? La Dioda, in cardasie cu Asociatia de locatari la care lucreaya ANA Krauss de la Cj (sora handicapatului restatului popo din dosarele cu certificate false) au vandut fara sa faca deybatere. Se invoisera locatarii de la serviciu si au asteptat ca fraierii in fata centralei sa gaseasca o destinatie decenta. Dar a gasit Ilie una, si nu singur. ghiciti cu cine?
Raspunde

Ilie Caralie

Acum 10 ani

Sibieni fiti atenti la capuse,gen gradinar.Altele au ajuns la deratizare. ;)
Raspunde

transilvanus rex

Acum 10 ani

Pe asta cand il aresteaza, ca nu poate justifica nici macar a suta parte din averea colosala pe care a facut-o din hotii si coruptie?
Raspunde

???

Acum 10 ani

adica scapam de caldura data de asta si de preturile lui nesimtite?
Raspunde

bula

Acum 10 ani

Cel mai mare JEG care l-am vazut vreodata. ACESTA a furat pentru el si Johannis, toti capii politiei stiu asta. Anunta de pe acum ca se va inchide de frica ca a intrat in vizorul DNA. Johannis deasemenea se grabeste sa anunte inchiderea Energie Termica Sibiu de frica ca exact cu asta va fi atacat in campanie. Gradinar si Dragoman, locotenentii lui Johhanis, prin cercetarea lor de catre DNA, s-ar putea sa fie piatra de moara de gatul primarului Johannis...
Raspunde

pt6

Acum 10 ani

in 1997,primarul dan condurat s/a opus hotararii conilierilor locali ca ei sa faca pare din consiliul de administartie a societatii, sa nu incaseze acestia 20% din salariul directorului gradinar /50 milioane. In consiliul de administartie s/au bagat consilierii locali cindrea, balasoiu, ariton, episcopul klain, cazan, trihenea, secretarul stirbet iar Ziarul Tribuna/ excrocul de David l/a facut pe primar cu ou si otet saptamani .Din 2000 iohanis ia sustinut , iar acum sibienii au ce au votat. voati iohanis!
Raspunde

siby

Acum 10 ani

Ma mir ca se inchide aceasta sursa de bani negrii ai Primariei, dar probabil ca datorita desfintarii pactului URBANA-ENERGIE TERMICA a disparut furtul de bani de la taxele locuintelor ANL si astfel \"obiectul muncii\". MA bucur si pentru locatarii din cartierul REsita ca vor scapa de taxele enorme platite pentru apa calda si caldura (40 lei/mc de apa calda)! Sa vina acum DNA-ul sa verifice. Apropo cand se ianugureaza palatul de pe str. Noica, tovarase Gradinaru?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus