Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Bara, bara, dar pana cand? Gaz Metan Medias – Otelul Galati: 1-0

Gaz Metan a câștigat, în această seară, pe teren propriu, meciul jucat în compania Oțelului Galați, campioana en-titre a României, la capătul unui joc în care medieșenii au lovit de patru ori bara. Golul victoriei a fost marcat de Vitinho.

Jucătorii lui Dorinel Munteanu puteau să deschidă scorul în minutul 15, dar Pleșca a respins incredibil șutul lui Ponosevac. Apoi, medieșenii au pus stăpânire pe joc și Vitinho putea să puncteze pentru 1-0, în minutul 20, însă ieșirea rapidă a lui Brăneț din poartă a păstrat scorul intact. Mingile expediate de Ciucă și Issa Ba loveau bara în minutele 29 și 34.

Partea a doua a jocului a debutat cu aceeași echipă incisivă a Mediașului și cu una atentă și bine poziționată a Oțelului. Căpitanul Todea lovea a fost cel de-al treilea „gazist” care lovea una din barele porții lui Brăneț. Ultima bară a meciului, cea a lui Gheorghe din minutul 72, a fost, culmea, una cu noroc. Mingea a ajuns la Vitinho, care a înscris din opt metri. În finalul meciului, Sîrghi de la Oaspeți a fost eliminat.

Cu Victoria din această seară, Gaz Metan e ca și salvată de la retrogradare. După cele 29 de etape ale Ligii I disputate până în prezent, medișenii au totalizat 37 de puncte și ocupă locul 10 al clasamentului.

Echipe de start:

Gaz Metan: Pleşca, Ciucă, Muth, Lazăr, Markovic, Todea, Issa Ba, Munteanu, Bawab, Avram, Vitinho

Rezerve: Buchta, Bozeşan, Zaharia, Dudiţă, Nicandro, Tahar, C. Gheorghe

Antrenor: Cristian Pustai

Oțelul: Brăneţ, Râpă, Sîrghi, Sg. Costin, S. Ilie, Neagu, Giurgiu, Stromajer, Didi, Buş, Punosevac

Rezerve: Grahovac, Filip, Antal, Frunză, Pena, Viglianti, Perendia

Antrenor: Dorinel Munteanu

Arbitru: Cătălin Botaş (Timişoara); Asistenţi: Ovidiu Artene (Vaslui) şi Daniel Hulubei (Vaslui).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus