Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Vointa a primit licenta pentru sezonul viitor. Daca ramane in Liga I, va juca la Medias!

Printr-un comunicat postat pe site-ul Federației Române de Fotbal, Comisia de Licențiere a anunțat că toate cele 18 cluburi din Liga I au îndeplinit condițiile pentru a evolua și anul viitor în primul eșalon.

 „Deciziile pronunţate nu au fost atacate cu apel în termenul stabilit de Regulamentul de licenţiere, astfel că acestea au rămas definitive şi irevocabile prin neapelare”, se arată în comunicatul FRF.

Situația Voinței Sibiu este puțin mai specială și, dacă aceasta reușește salvarea de la retrogradare, va trebui să își mute cartierul general în Mediaș. Sibienii au semnat un contract cu vecinii  din județ și în eventualitatea unei rămâneri în prima ligă vor juca meciurile considerate pe teren propriu pe stadionul Gazului Metan. „Au fost probleme, dar am semnat un contract cu ce de la Gaz Metan. Stadionul din Sibiu nici nu intra în discuție. Am obținut derogări și derogări, chiar și în iarnă, pentru că oamenii de la Federație au înțeles situația. Se știa demult că nu vom juca pe stadionul din Sibiu, dacă nu se făceau reparații, chiar și cei de la Primărie știau”, a declarat, pentru Turnul Sfatului, Marius Lungu, președintele executiv al „alb-verzilor”.

În ultimele cinci meciuri din actuala stagiune a Ligii I Voința joacă în compania formațiilor FC Brașov(deplasare), Dinamo București(acasă), CFR Cluj(deplasare), „U” Cluj(deplasare), respectiv CS Mioveni(acasă).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

un sibian

Acum 11 ani

pt ce?urmeaza desfintarea.....asa ca neinteresant
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus