Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
7°C

10 editii de ArtBoutique

Artboutique, cel mai longeviv târg de produse handmade din Sibiu a ajuns la cea de-a 10-a ediție. Iar înscrierile pentru această ediție jubiliară încep astăzi. Artboutique numărul 10 va avea loc la începutul lunii iunie, în perioada 1-3 iunie, într-o locație devenită deja tradițională pentru organizarea acestui târg, Galeria Habitus din Piața Mică nr.4 (subsolul Bisericii Romano-catolice). Artiștii care doresc să își prezinte ultimele creații în cadrul târgului de handmade de la Sibiu, se pot înscrie pe site-ul evenimentului: www.artboutique.org . Înscrierile se fac în perioada 5 – 25 mai în limita a 35 de locuri disponibile. Pentru a menține standardul evenimentului, ca în fiecare an, selecția participanților se va face după reguli foarte stricte. Validarea înscrierii se va face doar în cazul în care lucrările se încadrează într-una din categoriile acceptate de către organizatori pentru această ediție: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, tricotaje, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse Bio, articole pentru copii, artă culinară. Art Boutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat. Evenimentul își propune să ofere sibienilor o alternativă la comerțul de masă, promovând bjuterii unicat, obiecte decorative realizate cu migală, produse bio și accesorii vestimentare pentru oameni cu personalitate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus