Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Garaj nou la Serviciul de Ambulanta

Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Sibiu va depune la Primărie, documentaţia pentru a obţine autorizaţia de construcţie a noii hale-garaj, în valoare de peste 3.200.000 lei.

„Documentaţia este gata în proporţie de 99%, iar mâine, 15 mai, o depunem la Primărie şi aşteptăm obţinerea avizelor. Licitaţia pentru lucrări va fi şi ea depusă pe SEAP în următoarele zile. Astfel, am estimat noi, cam într-o lună jumătate o să putem începe recontrucţia propriu-zisă. Grajul este vechi, din 1932 şi se află într-un stadiu atât de avansat de degradare, încât potrivit expertizei, costă cu 55% mai mult refacerea lui, decât demolarea şi reconstruirea altui garaj, care în plus va avea şi o spălătorie”, spune Ovidiu Luca, managerul gemeral al SAJ Sibiu.

Potrivit managerului Ovidiu Luca, garajul era „într-un stadiu de degradare de peste 70%, iar autosanitarele nu erau în siguranţă în garaj”.

La Seviciul de Ambulanţă al Judeţului Sibiu, în acest moment sunt 30 de maşini în stadiu de funcţionare, care în perioada construirii noului garaj, vor fi parcate pe un teren în apropierea Serviciului de Ambulanţă.

„Acum avem rămase în stadiu de funcţionare 30 de maşini, pentru care am primit aprobare de la Primăria Sibiu, să le parcăm pe un teren din apropiere, pe care vom trage temporar un stâlp de tensiune, pentru că autosanitarele trebuie să fie permanent conectate la curent. Pentru restul maşinilor, adică şase autosanitare şi două Dacii am făcut dosar de casare şi vom da anunţ în ziar să le vindem”, a mai spus Ovidiu Luca.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus