Joi,
23.09.2021
Parțial Noros
Acum
6°C

Andreea si Oana Pavel, campioane la Swiss Junior Open Championship

În 5 mai 2012, surorile Andreea si Oana Pavel, sportivele Clubulului Sportiv Transilvania din Sibiu, au câștigat pentru a patra oară consecutiv( 2009-2012 ) cel mai Mare Campionat Internațional de copii și juniori din Elvetia, unde, pe lângă țara noastră, au mai participat alte 14 state.  

La Campionatul Internațional de Juniori la Karate Kyokushin din Eveția, sibiencele au câștigat cinci medalii, din care două de aur.

În vârstă de 12 ani, Andreea Fulvia Pavel(foto stânga) a obținut locul întâi la proba de Kumite(luptă directă între doi adversari), categoria 14 ani. De asemenea, Andreea s-a întors la Sibiu și cu două medalii de bronz, după probele de kata(seturi de mișcări și tehnici pentru o luptă cu un adversar imaginar) la categoria 14 ani și respectiv categoria open(18 ani, avansați, centuri maro și negre). Andreea a ajuns la centura maro(grad KYU 1).Sora ei, Oana Maria Pavel(foto dreapta), în vârstă de doar 10 ani, a obținut medalia de aur la kata, categoria 12 ani și medalia de bronz la Kumite, categoria 12 ani. Oana are centura verde(grad KYU 3).

Tot în 5 mai 2012, ceilalți sportivi ai clubului sibian au participat la Cupa Sakura, organizată la în orașul d epe malul Cibinului. Competiția organizată de Clubul Sportiv Transilvania și Clubul Sportiv Nicori Dojo s-a desfășurat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, iar la eveniment au participat cluburi din cele mai mari centre de karate din țară. Karatiștii sibieni au câștigat șapte medalii, printre care și una de aur, pe care și-a adjudecat-o Andreea Frasie. 

video/foto: karatekid.ro

Comentarii

1 comentarii

Adina PAvel

Acum 9 ani

Este cea mai mare Compretitie de copii si juniori din Europa
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus