Luni,
06.12.2021
Ceata
Acum
4°C

370 de sportivi la Romanian International Cup

370 de sportivi la Romanian International Cup

370 de participanți legitimați la 56 de cluburi din 13 țări europene au fost prezenți la finalul săptămânii trecute la Sibiu, pentru a doua ediție a competiției de karate kyokushin „Romanian International Cup”. Concurs organizat de Clubul Sportiv Rokan Sibiu și Federația Română de Karate Kyokushin. Sportivii au concurat la probele de kumite și kata, feminin și masculin. „La ediția din acest an au  participat campioni europeni, președintele Federației Europene de Karate Kyokushin, Koen Scharrenberg, președintele federației bulgare de karate shinkyokushin, Boris Nicolov, și cel mai important maestru al karateului kyokushin european și nu numai, Shihan Furko Kalman, nimeni altul decât părintele karateului kyokushin românesc și alți președinți de federații din țări europene, antrenori și arbitri de înaltă calificare. Competiția a fost deschisă tuturor organizațiilor de karate kyoukushin și karate full contact iar sportivii sibieni au avut 3 locuri trei la proba de kumite”, a declarat Dan Tiuca, președintele CS Rokan Sibiu. La începutul ceremoniei de premiere, președintele Federației Europene de Karate SHINKYOKUSHIN, dl Koen Scharrenberg, a făcut un anunț extrem de important pentru sporturile de contact din România. Țara noastră a fost desemnată ca organizator al Campionatului European de Karate SHINKYOKUSHIN pentru cadeți, juniori și tineret din toamna anului 2020 la Oradea, și ca organizator al taberei de vară European Summer Camp Fullcontact, în luna iunie, la Sibiu. Această decizie a fost luată în urma celor două competiții de la Sibiu la care președintele Federației Europene a participat și unde a observat o foarte buna organizare competițională din partea clubului sportiv ROKAN Sibiu.

Romanian International Cup este un eveniment cofinantat de Primaria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportiva 2019 și de Consiliul Județean Sibiu. Competiția a fost susținută de complexul rezidențial Deventer și de firma Matec CNC.

71148162_2691580080886514_5004472288158941184_o

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus