Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Jennifer Lopez se imbraca "Made in Romania"

Cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez a ales din nou o ţinută creată de designerul român Maria Lucia Hohan pentru una dintre apariţiile sale publice, respectiv premiera celui mai nou film al ei, "What To Expect When You’re Expecting", în care joacă alături de Cameron Diaz.

Potrivit dailymail.co.uk, atât Jennifer Lopez, cât şi Cameron Diaz au îmbrăcat la acest eveniment ţinute foarte sexy, însă total diferite.

Jennifer Lopez a apărut pe covorul roşu ca o zeiţă greacă, în rochia ei lungă, din mătase. Rochia, în nuanţe pastel, crem-roz pal, a fost creată de Maria Lucia Hohan, notează Daily Mail.

În schimb, Cameron Diaz a ales să poarte o rochie scurtă şi transparentă, de culoare neagră, care i-a pus în evidenţă corpul atletic.

Şi în luna martie, Jennifer Lopez a ales o ţinută creată de Maria Lucia Hohan pentru una dintre apariţiile sale ca jurat în cadrul show-ului "American Idol".

Considerată a fi un simbol al eleganţei la Hollywood, Jennifer Lopez a purtat atunci un top cu un colier din cristale Swarovski negre (modelul Sophie), în combinaţie cu o fustă din piele (model Camille), ambele din colecţia toamnă/iarnă 2012-2013 Maria Lucia Hohan.

"Sunt foarte onorată de alegerea lui JLo, pentru că este ştiut cu câtă grijă îşi alege ţinutele pentru un show cu milioane de spectatori. Mai mult decât atât, este o vedetă care deţine propria linie de haine şi cunoaşte foarte bine această industrie de fashion", a declarat la momentul respectiv designerul Maria Lucia Hohan.

Actriţă, artistă, cântăreaţă, producător de film, TV şi muzică, designer de modă, antreprenor şi filantroapă, Jennifer Lopez este una dintre cele mai puternice celebrităţi din showbiz. Ea a vândut peste 55 de milioane de albume în toată lumea şi a avut roluri principale în diferite filme care au ajuns pe primul loc în box office, printre care "Soacra mea e o scorpie/ Monster-In-Law" şi "The Wedding Planner". În 2001, "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner" a fost filmul cu cele mai mari încasări, în timp ce albumul ei "J.Lo" a ocupat prima poziţie în Billboard Top 200. Astfel, Lopez a ajuns să fie prima femeie din istorie care a ocupat prima poziţie atât în topurile muzicale, cât şi în cele de film, în aceeaşi săptămână.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

D V D

Acum 11 ani

CE-I FRUMOS SI LUI DUMNEZEU AI PLACE
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus