Miercuri,
01.12.2021
Cer Senin
Acum
-1°C

Sitterli si-a inceput mandatul cu un discurs dur la adresa vechii guvernari

Ministrul delegat al Administraţiei, Victor Paul Dobre, a venit astăzi la Sibiu pentru a lua parte la ceremonia de investire în funcţie a noii conduceri a Prefecturii Sibiu. Dacă noul subprefect, Mircea Creţu, s-a arătat rezervat, nou prefect, Ovidiu Sitterli, a venit cu un discurs dur, îndreptat către fosta guvernare.

„Anul 2012 a debutat cu ample manifestaţii de protest...” şi-a început Sitterli discursul. Noul prefect de Sibiu a vorbit apoi despre „guvernarea discreţionară care nu de puţine ori a încălcat legea” referindu-se şi la banii alocaţi „în mod discreţionar” dar şi la instituţiile publice transformate în „instrumente de presiune politică”.

Sitterli a continuat anunţând că „nimeni nu este mai presus de lege” şi că „reinstaurăm principiile democratice ale statului de drept”.

Noul subprefect, Mircea Creţu, a fost mult mai rezervat în luarea de cuvânt. „Vă mulţumesc pentru încrederea acordată. Este o onoare pentru mine”, a început Creţu. „Sunt convins că împreună cu domnul prefect, angajaţii Instituţiei Prefectului şi conducerile deconcentratelor vom îndeplini în cel mai bun mod îndatoririle ce ne revin”, a mai spus Creţu.

La ceremonia de investire a noii conducerii au luat parte numeroşi reprezentanţi de seamă ai USL Sibiu. Printre aceştia, fostul prefect Ilie Mitea, parlamentarul Minerva Boitan, vicepreşedintele CJ Ioan Banciu, viceprimarul Virgil Popa, parlamentarul Ioan Cindrea împreună cu soţia şi consilierul judeţean Adrian Besoiu.

La începutul ceremoniei noul prefect chiar a venit în mulţime pentru a-l  aduce în faţa publicului, alături de ministrul Dobre, pe candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean, Ioan Cindrea, acesta din urmă refuzându-l politicos.

De menţionat că spre deosebire de alte ceremonii similare desfăşurate în ultimii ani, astăzi a lipsit de la eveniment Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu. Biserica de altfel nu a avut niciun reprezentant  la ceremonie.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

13 comentarii

av.dan condurat

Acum 9 ani

stimate d.le deputat ioan cindrea, 5o si inca 22 de ani nu a fost sufucienti pentru a diminua teribil respectul şi increderea romanilor in institutiile statului şi in elita romaneasca ? de ce atata ura si inversunare impotriva sibienilor din partea parlamentarilor psd, pnl, pc, minoritati, fdgr, udmr, pdl de a refuza nu sa stopati aceasta aversiune ?
Raspunde

Condurate,

Acum 9 ani

ai fost beat cand ai scris mesajul de mai sus? Da-o dracului, se presupune ca un avocat ar trebui sa fie coerent si corect (gramatical vorbind) in expunere. Te faci de kk, lasa veleitarismul, rezima-te la apleda, cum poti, la bara. Nu-ncerca sa ma acuzi de partizanat, nu tine, nu fac politica, nu sunt angajat in nici o formatiune, nu ma sustin decat pe mine, n-am viata publica, asa cum o intelegeti voi, \"personalitatile\".
Raspunde

roman

Acum 9 ani

Spune-a chinezul de Ponta ca nu va politiza institutile statului , cine vorbeste ? ne-am lntors cu circa 15 - 20 de ani ln urma ceilalti chiar au lnceput sa faca ceva cu adevarat pentru Romania .
Raspunde

Dar

Acum 9 ani

n-au facut un lucru esential: nu te-au trimis si pe tine la alfabetizare. Esti sigur ca esti, asa cum pretinzi, roman?
Raspunde

alt roman

Acum 9 ani

Cum poti sa stai sa nepasator sa vezi cum toate institutiile statului au fost impanzite de diletanti adusi de capii PDL ! Lingai, amante secretare etc numiti in functii de care habar nu au avand doar calitatea de catelusi credinciosi monstruasei cualitii portocalii verzi !
Raspunde

e.u

Acum 9 ani

jigodii portocalii\"sa traiti bine\"....restul sugeti ciorapii...
Raspunde

eu

Acum 9 ani

Who the fuck is Sitterli ????
Raspunde

roman

Acum 9 ani

Marele merit al p.d.l.ului e ca nu au transformat Romania ln a doua Grecie , deschideti-va capul si vedeti realitatea cu bataie lunga nu interesele de moment .
Raspunde

eu

Acum 9 ani

nu uitati cine a fost subprefect acum vrea 4 ani, d-na Cindrea, deci nu o mai ardeti in gol.... intrebati-l pe Sitterly de frates-o cum o mai duce mai e la aiud, sau nu?
Raspunde

qyta

Acum 9 ani

respect, legalitate cat de legal a fost ca ia dat bilete la mare gratis lui cindrea si nevastasa cat de legal e ce a facut ca si jurist la finante , protejand firme ale psd cu datori mai la bugetul de stat
Raspunde

cetatean

Acum 9 ani

Bine ca au plecat reprezentantii ciumei portocalii ai lui basescu, udrea, boc si au venit reprezentantii usl, care au dat oamenilor,din prima zi de guvernare, banii furati din pensii si salarii.
Raspunde

@cetatean

Acum 9 ani

asa ar fi , daca pensiile si salariilea alea reduse n-ar fi fost pensii si salarii nemeriate (furate). ardelenii stau pe primul loc la pensii necuvenite si ajutoare sociale dubioase. normal, pentru ca ardelenii sunt cei mai romani, ce p.l.a. lor de baieti destepti.
Raspunde

student valcean cu buletin de sibiu

Acum 9 ani

pt. 12 .... corect ce pwla mea tot cu ardealul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus