Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
5°C

Mesajul lui Gant pentru Ponta: Sa-si faca treaba! / VIDEO

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ a declarat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că și-ar fi dorit un guvern numit în urma alegerilor parlamentare, nu unul realizat doar pentru șase luni. "Ideea e că alegerile trebuie să aibă loc, să avem relaţii clare în Parlament, să ştim exact, cine, unde aparţine şi să avem un Guvern legitimat pentru următorii patru ani, o perioadă mai lungă de timp, nu şase luni. Mari schimbări în şase luni mă îndoiesc că se pot produce. FDGR-ul nu are nicio cerere, decât să îşi facă treaba", a declarat Ovidiu Ganţ, citat de Agerpres. "Îmi doresc ca Guvernul să gestioneze corect situaţia până în noiembrie, atunci când vom avea alegeri parlamentare. Eu mi-aş fi dorit alegeri anticipate. Nu am niciun dubiu că alegerile vor fi corecte. (...). Îmi doresc o competiţie civilizată", a mai spus deputatul FDGR.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Ovidiu Ganț

Vizualizari: 282

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

sibianul curios

Acum 11 ani

cum adica sa-si faca treaba, dumneavoastra in calitate de deputat ce faceti? sau pentru ca sunteti pus pe viata datorita apartenetei la o anumita etnie aveti dispensa. D-le deputat, cum se face ca pentru prima oare in istoria FDGR primarul \"icoana\" al FDGR-ului, dl Iohannis, lauda acum cca o saptamana un guvern format de un partid de guvernamant? S-a schimbat tactica FDGR si vreti mai mult de cat Sibiul iar pentru asta ce dati in schimb? putem doar sa speram ca nuinteresele Sibiului... Sa stim si noi, ca tare nu am vrea sa il mai votam odata si el sa ne dea pe tava la vreun USList cu dorinta de preamarire pe bani publici. Sa stim si noi vrea sa plece ori ba in alte fonctii inalte sau peste mari si tari?
Raspunde

oblio

Acum 11 ani

Domnule Gantz, dumneavoastra aveyi capul patrat, si la propriu si la figurat.!
Raspunde

vasile

Acum 11 ani

Inainte sa afirme ceva despre Guvern trebuia sa mearga sa voteze motiunea nu sa joace la doua capete .....
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

mi se pare corect ce a transmis d-l Gant
Raspunde

@buluc

Acum 11 ani

mi se pare si mai corect ce a zis dl. gant in continuarea discursului: \"in plus, numitul buluc poate sa ne suga chilotii de cate ori doreste.\"
Raspunde

eu

Acum 11 ani

este foarte corect sa-si faca treaba , sa dea ce a promis caci daca nu pierd la parlamentare in toamna 2012
Raspunde

La atac...

Acum 11 ani

Auzi frate,sa faca astia in 6 luni,ce-au distrus hotii portocalii in 4 ani.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus