Duminică,
26.03.2023
Partial Noros
Acum
14°C

Hambasan: "Din cate am inteles, Postolache a fost tartorul!"

Andrei Zăgrean este singurul jucător transferat în iarnă de Voința Sibiu, de care președintele clubului, Ioan Hămbășan, este mulțumit.

Hămbășan a dezvăluit astăzi, în conferință de presă, că Zăgrean, venit împrumut la Sibiu de la Poli Timișoara, a fost transferat la insistențele sale.

Ceilalți trei jucători aduși în curtea Voinței sunt Romulus Miclea, Ciprian Străuț și Marius Postolache. Ultimul pare, după spusele lui Ioan Hămbășan, „tartorul” care a pus la cale/declanșat protestul din meciul cu „U” Cluj. Postolache a făcut parte în trecut din loturile echipelor Sportul Studențesc și Rapid, iar până să ajungă la Voința a evoluat și pentru Delta Tulcea, în Liga a II-a. 

În afară de Zăgrean, toți ceilalți jucători aduși în perioada de mercato a iernii l-au dezamăgit pe Ioan Hămbășan. Lor li se alătură vârful Darko Lukanovic, legitimat în finalul lunii octombrie. „În primul rând, Miclea, pe care de două săptămâni nici nu l-am mai văzut la teren, nu știu ce sinuzită am înțeles că are, jucător pe care ne-am bazat că ne va ajuta. Se confirmă faptul că ne-am orientat într-adevăr greșit. Am adus un jucător care se vede din ce cauză nu a jucat la Mediaș. Lukanovic m-a mai dezamăgit în ultima perioadă. Vorbim despre Străuț, despre Postolache, care a jucat cele mai puține meciuri și a avut gura cea mai mare. Din câte am înțeles eu, el a fost tartorul. Nu știu, nu am făcut o anchetă”, a spus Ioan Hămbășan.

De partea cealaltă, antrenorul sibienilor, Alex Pelici, nu a dorit să menționeze nume de jucători, dar a precizat că au fost și fotbaliști care au dezamăgit. „Probabil că Zăgrean este cel care ne-a mulțumit cel mai mult. Au fost și jucători care au dat cât au putut, dar și jucători care, din păcate, au dezamăgit. Dar, nu e vorba doar de jucătorii aduși în iarnă, pentru că fotbalul nu l-au jucat doar cei aduși în iarnă. 7-8 jucători ar putea juca cu siguranță la echipe din Liga I”, a spus tehnicianul.

Cum s-a ajuns la protest?

Decizia de a protesta în meciul cu „U” Cluj din etapa trecută, le-a aparținut exclusiv jucătorilor. Mai mult, Alexandru Pelici a fost anunțat, cu privire la acțiunea de protest, de căpitanul Nicolae Grigore, cu 25 de minute înainte de începerea jocului. „Înainte de încălzire mi s-a comunicat și mie și lui Marius Lungu, din câte am înțeles, că jucătorii vor să atragă atenția. Cel mai bine ar fi să îi întrebați pe ei și ar fi fost bine ca unul dintre căpitani să fie prezent aici, pentru că ar fi putut să lămurească situația. Din ce am înțeles, nu au fost atât de vehemenți la adresa problemelor financiare cât la zvonurile privitoare la viitorul imediat al echipei. Asta a fost probabil mai determinată decât problemele financiare(...)Mi-au spus înainte de a ieși la încălzire și le-am spus că dacă aceasta este decizia lor să facă ceea ce cred de cuviință, dacă ei cred că asta e bine sau nu, să facă. Nici măcar nu s-a pus problema de a fi de acord sau de a încerca să îi conving, pentru că cu 25 de minute înainte de joc te gândești la cu totul altceva decât la așa ceva. Mi-a comunicat Nicolae Grigore”, a declarat, astăzi, Alexandru Pelici, antrenorul  Voinței Sibiu.

De menționat este faptul că „Gore” nu a putut fi contactat pentru a-și expune punctul de vedere cu privire la cele întâmplate atât în ziua meciului cu Universitatea Cluj, cât și la cele afirmate în conferința de presă de astăzi a antrenorului, respectiv președintelui CSU Voința Sibiu.

Alexandru Pelici, care a anunțat astăzi că nu va mai continua pe banca tehnică a Voinței, a spus că relația sa cu președintele clubului nu s-a schimbat de-a lungul acestui an competițional și că nu crede că acest lucru se va întâmpla. „Relația mea cu Ioan Hămbășan nu s-a schimbat și nu cred că se va schimba vreodată. E un respect pe care îl port, o recunoștință pe care i-o voi purta mereu, îmi pare rău dacă l-am dezamăgit. Îmi pare rău dacă am dezamăgit lumea care a crezut în mine”, a mai spus Pelici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

SV

Acum 10 ani

...era inevitabil,si cu protestul si fara,si daca bateam Ceahlaul si fara,etc!Toti am sperat la mai mult dar simteam toti ca ptr Divizia asta nu se poate cu lotul/banii astia!
Raspunde

miruca

Acum 10 ani

Ce faci ma analfabetule cu punga aia de seminte in mana?????!!!!!!! Doamne ce presedinte avem....sau \"finantator\".Mai avem pretentii de liga 1 si noi suntem pe la tara la seminte si dupa coada calului....
Raspunde

X

Acum 10 ani

numai tu esti cu sula-n mănă...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus