Marţi,
04.10.2022
Parțial Noros
Acum
7°C

Andreea Raducan isi lanseaza cartea “Reversul medaliei" la Sibiu

În perioada 19 mai – 30 iunie, Andreea Răducan, multiplă campioană mondială şi olimpică la gimnastică, organizează un turneu de promovare a cărţii autobiografice – “Reversul medaliei” – în 8 oraşe din ţară (Craiova, Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea, Iaşi, Constanţa).

Duminică, 27 mai, de la ora 14:00, Andreea Răducan va fi la Sibiu, în Promenada Mall. La eveniment vor fi alături Sabina Cojocar - campionă mondială la gimastică - împreună cu antrenorii şi micuţele gimnaste pe care le antrenează, la Clubul Sportiv Şcolar Sibiu.

“Reversul medaliei” este o carte extrem de emoţionantă despre sportul de mare performanţă, despre o sportivă care a găsit resursele necesare pentru a merge mai departe după nedreptatea de la Sydney. O carte care ne îndeamnă sa reflectăm la propriul nostru destin, la inechităţile şi durerile pe care le-am avut noi înşine de înfruntat.

“Această carte autobiografică a fost scrisă la dorinţa publicului, care a urmărit tremurând de emoţie în faţa televizorului competiţiile gimnastelor din România. Şi eu am fost una dintre ele. Performanţele sunt asemănătoare, însă povestea fiecăreia este diferită. Cât de frumoasă şi grea este viaţa unui sportiv, a unei gimnaste de performanţă! Câtă muncă şi câte sacrificii sunt necesare pentru a deveni cel mai bun din lume! Şi ce simte un campion când salută publicul de pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. „Reversul medaliei” spune o poveste despre care a vorbit o lume întreagă. Începând din 19 mai, pornim în turneul de lansare a cărţii. Ne dorim să ajungem aproape de cei care vor să afle detaliile unei poveşti impresionante”, declară Andreea Răducan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

cip

Acum 10 ani

reversul medaliei- sa pozezi in playboy
Raspunde

eu

Acum 10 ani

vorbesti in necunostiinta de cauza boule!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus