Marţi,
06.12.2022
Innorat
Acum
7°C

Dani Coman de la Rapid si Radu Negut de la Vointa au deschis la Sibiu cea mai mare sala de fitness din tara

Celebrul portar al echirpi Rapid Bucureşti şi jucătorul echipei Voinţa Sibiu au inaugurat astăzi o nouă sală de sport în Sibiu, pe strada Dorului numărul 20, în Sibiu, în aceeaşi clădire cu Registrul Comerţului.

"Sportul în general este important pentru toată lumea. Am decis în urmă cu ceva vreme să deschidem această sală la Sibiu, împreună cu jucătorul Voinţei, Radu Neguţ. Preţurile practicate să fie foarte mici pentru ca toţi doritorii să se poată bucura de aparatură de ultimă generaţie. Avem cele mai performante aparate marca Life Fitness, care în acest moment sînt numărul 1 modial în materie", a declarat Dani Coman, citat de Gazeta Sporturilor.

Sala este deschisă de luni pînă vineri între orele 07:00 - 23:00, iar în week-end între 10:00 şi 20:00.

Tarifele pe care le practică sala sînt cuprinse între 13 şi 110 lei. Un abonament lunar costă 90 de lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

Cristi

Acum 10 ani

Cea mai mare sala din tara ?..
Raspunde

@cristi

Acum 10 ani

1. au preluat stirea de pe GSP.ro cu tot cu titlu :) Presa sibiana ... 2. WorldClass , Pure Fitness , Club Moving ...si multe altele sunt necunoscute cand e vorba de plata unui articol publicitar :) Succes baietilor!
Raspunde

idiot

Acum 10 ani

unde se incaseaza plata ideilor bune?? ideea a fost a mea, in practica au pus-o altii! Mult succes dar atentie in colt cu Oituz langa NAF NAF se deschide in august una si mai mare TOT ideea mea . Pe cine sa facturez?? La propietarii de spatii?????
Raspunde

Alina

Acum 10 ani

Da, este langa Naf Naf un spatiu mai mare ? dupa razboi multi viteji se arata.. :) diferenta o sa o faca staff-ul si instructorii.
Raspunde

ùnknown

Acum 10 ani

au cumva site web?
Raspunde

unknown

Acum 10 ani

parerea mea ca diferenta o vor face aparatele, preturile si tipul de clienti ce vor frecventa cluburile. Un club bun merita sa isi selecteze clientela. Staff-ul e necesar in primele cateva sedinte pana te inveti cu aparatele, pana adopti un tip de antrenament , ......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus