Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
8°C

Peste 600 de sibieni au participat la marsul “Castigi si daruiesti sanatate"

Marşul de solidaritate cu copiii bolnavi de diabet „Câştigi şi dăruieşti sănătate” organizat miercuri, 23 mai, la iniţiativa companiei Sanofi şi a Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, a atras participarea a peste 600 de sibieni.

Încurajată de entuziasmul general al participanţilor şi ţinând cont de situaţia foarte dificilă prin care trece Centrul Medical „Cristian Şerban” de la Buziaş, recent afectat de un incendiu foarte grav, compania Sanofi a hotărât să doneze suma de 22.000 lei, triplând astfel donaţia planificată iniţial.

„Nu puteam rămâne indiferenţi în faţa tragediei prin care trec copiii internaţi şi personalul medical din Centrul „Cristian Şerban” de la Buziaş. Am decis să răspundem rapid şi direct printr-un prim ajutor financiar, implicând totodată şi publicul larg. Am fost foarte impresionaţi de deschiderea sibienilor, care ne-au arătat încă o dată că au un puternic spirit de solidaritate. Sperăm să fie un exemplu şi să inspire cât mai mulţi oameni să participe activ, în funcţie de disponibilitatea fiecăruia, la reconstrucţia rapidă a Centrului „Cristian Şerban”. Copiii cu diabet din toată ţara şi familiile acestora au nevoie de noi”, a declarat Iulia Ionescu, reprezentantă Sanofi România.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

CLAY

Acum 10 ani

La final s-a format un urias grup sexual si urbea noastra a intrat in Cartea Recordurilor, prilej de mare bucurie si patriotism local.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus