Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Spectacol umanitar la Libraria Erasmus

Asociația ”Mâini Unite -din dragoste pentru copii” în colaborare cu Librăria Erasmus au pregătit un spectacol umanitar "GaGaGa și alții ca el", cu scopul de a ajuta patru copii bolnavi, care au nevoie urgentă de intervenții chirurgicale costisitoare.

”Banii strânși vor fi direcționați către patru fete minunate care au nevoie de ajutorul nostru. Madalina este o fetiță abandonată de părinți, care suferă de scolioză toraco-lombară, iar boala ei avansează extrem de repede și are nevoie de intervenții chirurgicale care nu pot fi făcute în România. Victoria are doar 5 luni și se luptă să învingă o boală rară - sindromul Sturge Weber. Denisa, 7 ani, este o fetiță veselă, care suferă de o tumoare cerebrală, tumoare care s-a dovedit a fi malignă. Madalina în vârstă de 19 ani, este o fată sensibilă și inteligentă, care suferă de tetrapareza spastică, adică paralizie totala: mâini, picioare, vorbire. Sperăm ca mână de la mână să strangem banii de care au nevoie acești copii, pentru a avea și ei șansa la o viață plină de bucurie", a spus Lavinia Albu, membră a asociației Mâini Unite.

Spectacolul are interpretarea libera și va cuprinde nararea mai multor povestiri cu caracter moralizator, iar copiii vor participa direct la desfășurarea acțiunii, determinând finalul fericit al poveștii gâscanului Gagaga.

La eveniment vor participa și Dominique Simionescu, Laurențiu Stoian și Luana Prodea.

Prețul unui bilet va fi de 5 lei, dar cei care doresc pot să doneze mai mulți bani pentru cele patru fete bolnave.

Spectacolul va avea loc luni, 28 mai, de la ora 17:00, la Cafeneaua Erasmus.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Maini Unite

Acum 11 ani

Din cauza vremii nefavorabile, spectacolul se va reprograma. Va multumim pentru intelegere!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus