Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Cynthia Nixon s-a casatorit. Cu o alta femeie!

Actriţa Cynthia Nixon, interpreta personajului Miranda Hobbes din franciza "Totul despre sex", s-a căsătorit cu partenera ei de viaţă Christine Marinoni, duminică, la New York, "Pe 27 mai, Cynthia Nixon şi partenera ei de viaţă Christine Marinoni s-au căsătorit legal în statul New York.

Cynthia Nixon a purtat o rochie creată de Carolina Herrera", a declarat pentru revista People agentul de presă al actriţei americane, informează contactmusic.com. Cuplul are deja un băieţel, Max Ellington Nixon-Marinoni, născut de Christine Marinoni în februarie 2011. Cynthia Nixon are doi copii - Samantha, în vârstă de 16 ani, şi Charles Ezekiel, în vârstă de 10 ani - cu fostul său iubit, Danny Mozes, un profesor de limba engleză cu care a avut o relaţie din 1988 până în 2003.

Cynthia Nixon, în vârstă de 46 de ani, şi activista americană Christine Marinoni, în vârstă de 45 de ani, s-au cunoscut cu ocazia unei campanii ce viza strângerea de fonduri pentru dotarea şcolilor publice din New York, în 2004, şi s-au logodit în aprilie 2009, cu ocazia unui marş organizat în sprijinul legalizării căsătoriilor gay în statul New York.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus