Vineri,
27.01.2023
Innorat
Acum
-0°C

Traficant de heroina in Europa, arestat acasa, la Sibiu

Poliţiştii sibieni au arestat un traficant, care venise acasă la Sibiu, fiind suspectat de poliţiştii germani, că în repetate rânduri a vândut în total peste 30 de kilograme de heroină, în mai multe ţări din Europa, România, Ungaria, Austria şi Olanda, conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

"Un sibian, pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare pentru trafic de droguri de mare risc, a fost identificat şi reţinut de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul IPJ Sibiu. În noaptea de 24 spre 25 mai, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu l-au identificat şi reţinut pe Cătălin C., de 38 de ani, din municipiul Sibiu, urmărit internaţional", se arată în comunicatul citat de Agerpres.
Cătălin C. este acuzat că a traficat droguri de mare risc, în calitate de membru al unui grup de traficanţi de droguri. 
Inculpatul a fost prezentat, pe 25 mai, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia în vederea confirmării mandatului european de arestare, care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. 
În aceeaşi zi, urmăritul a fost prezentat Curţii de Apel Alba Iulia în vederea confirmării mandatului, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de cinci zile, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus