Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Gata, FRF a vorbit! Fara Vointa, dar cu inca un Gaz Metan in Liga I!

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis, astăzi, ca locul din Liga 1 al formației Poli Timișoara, din campionatul următor, să fie atribuit echipei Gaz Metan Severin, ocupanta locului trei în seria a doua a ligii secunde. Poli Timișoara se află pe locul întâi, în aceeași serie cu Gaz Metan Severin, însă nu a primit licența și nu va putea evolua în prima ligă în ediția 2012-2013.

„Întrunit vineri, 01.06.2012, la Casa Fotbalului, Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a hotărât ca echipa clasată pe locul al treilea în Seria a II-a – respectiv CS Gaz Metan Severin – să participe în sezonul competițional 2012-2013, în campionatul Ligii 1 Bergenbier. Comitetul Executiv a luat acestă decizie, în conformitate cu art. 61 din Statutul FRF, ca urmare a retragerii dosarului de licențiere de către SC FC Timişoara SA”, se arată într-un comunicat pe frf.ro.

Această decizie spulberă ultimele speranțe ale sibienilor de la Voința, care, retrogradați  fiind, se gândeau la un baraj în 3(FCM Tg. Mureș, Voința Sibiu, Gaz Metan Severin) pentru a decide ocupanta ultimului loc de Liga I.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

10 comentarii

x

Acum 11 ani

mai bine...stam linistiti
Raspunde

sb

Acum 11 ani

Celor de la FRF \" toate cele bune \" !
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 11 ani

Ma intreb, oare cu cine intra Vointa in teren in cazul unui meci de baraj, cu cei 7 jucatori care mai sunt sub contract... mai bine nu, decat sa continue chinul!
Raspunde

@eu sibianul

Acum 11 ani

si care sunt cei 7....daca tot esti asa de informat???de ce va place sa mintiti???din cauza voastra....pentru ca sunteti hateri....nu a rezistat echipa!!!!haters gonna hate!!!_|_
Raspunde

alin

Acum 11 ani

chiar sunteti de tot rasul ati terminat pe 16 si vreti din nou in liga 1 lasasa joce cine merita nu voi
Raspunde

@alin

Acum 11 ani

la cate meciuri ai fost fraiere?daca aveau bani ramaneau in liga 1 !banii sunt arbitrul si in fotbal!
Raspunde

alin

Acum 11 ani

imi cer scuze.sunt distrus din medias, si stiu ca orasul meu este inferior sibiului, si nu aveam ce sa comentez, si m-am luat de vointa sibiu.am gresit, dar probabil ca tatal meu e de vina, pentru ca am fost molestat de mic.....si acum sunt foarte frustrat!!!hai vointa....hai sibiu
Raspunde

alin

Acum 11 ani

vai mai sibian borat ce am mai ras la gluma ta ori cum va eciuda pe noi suntem mai presus si la fotbal si baschet ati cazut in liga 2 acum urmatorul pas desfintarea
Raspunde

tatal lui alin

Acum 11 ani

sunt tatal lui alin.va rog sa-l iertati, dar l-am prins ca se masturba cu fierul de calcat, si pentru ca nu a putut sa se elibereze total, a intrat intr-un fel de criza, si vorbeste gura fara el....sau mai bine zis scrie fara sa gandeasca.este un copil special, si are nevoie de multa atentie si mai ales...de multa dragoste.de aceea ii fac dragoste in gura in fiecare dimineata.sper sa se faca bine
Raspunde

penalu din sibiu

Acum 11 ani

decat sa te faci de ras in liga 1 mai bine in b. lasi pe alti care au bani si....echipa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus