Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Eugenio Barba revine la Sibiu

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu prezintă sâmbătă, 2 iunie, spectacolul „Killing time/ Ucigând timpul”, în regia lui Eugenio Barba, urmat de lansarea cărții „Arta secretă a actorului: Dicționar de antropologie teatrală”, de Eugenio Barba și Nicola Savarese.

Recunoscut pentru perspectiva antropologică și multiculturală a spectacolelor sale, Eugenio Barba este unul dintre cei mai apreciați regizori de teatru ai momentului. Născut în Italia și stabilit în Danemarca, Eugenio Barba revine anul acesta la Sibiu după ce anul trecut s-a bucurat de un succes uriaș cu spectacolele „Odă progresului” și „Închisoarea de oase”. Propunerea regizorului din acest an o aduce pe scenă pe actrița Julia Varley într-un one woman show de 17 minute, fără text. Spectacolul prezintă personajul arhetipal cu cap de craniu al companiei Odin Teatret în trei ipostaze: călătorul în negru, casnica în roşu şi mireasa în alb.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 2 iunie, de la ora ora 14:00, la Teatrul Gong.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus