Miercuri,
01.02.2023
Ninsoare
Acum
1°C

5000 de sibieni au participat la Sibiu Challenge

5000 de sibieni au acceptat provocarea lansată de PUMA CLUB și partenerii săi, făcând mișcare la Sibiu Challenge. La finalul zilei organizatorii au contorizat aproximativ 2500 de înscrieri oficiale pentru zonele de joacă și alte 2500 de persoane care s-au înscris ulterior, după ce brațările pregătite inițial pentru participanți au fost epuizate. Judecând după numărul de înscrieri, cele mai populare zone de sport au fost cele de escaladă, fitness și activități pentru părinți și copii cu peste 300 de înscrieri oficiale pentru fiecare zonă în parte. Ele au fost urmate îndeaproape de zonele de baschet, atletism, rugby și volei. „Lăsând la o parte aceste cifre, evenimentul Sibiu Challenge și-a atins scopul. Toată lumea s-a bucurat de vremea superbă de afară, copiii au avut ocazia să învețe sporturi noi sau nu atât de populare, toți participanții au profitat la maxim de infrastructura sportivă pusă la dispoziție, au făcut mișcare, copiii s-au jucat în neștire. Cred ca lumea a inteles mesajul pe care am vrut sa-l transmitem și, de acum încolo, își vor găsi mai mult timp pentru mișcare.”a declarat Adrian Bibu vicepreședinte PUMA CLUB.

Sibiu Challenge a fost o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu și realizată în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Sibiu, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. Parteneri: ANDU, UCM, Boromir, Biteco, Buonavista Banqueting, Printcenter, Promo Management, Clubul Sportiv Whitesnakes, Asociația al 6-lea Jucător și Gymbo Dance. Scopul evenimentului Sibiu Challenge 2012 a fost acela de a dezvolta o atitudine pro-sport la nivelul comunității sibiene, mai ales în rândul copiilor şi a tinerilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

vlad

Acum 10 ani

Ar trebui sa se faca mai multe lucruri de genul asta
Raspunde

alex

Acum 10 ani

urmatorul eveniment de miscare sambata asta: maratonsibiu.ro
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus